onlineavantaj
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 7 |
Makale satın alan müşterilerin , satın aldıkları makale hakkında yorum yapmaları tabi ki , hem yazar açısından hem de o yazardan makale satın alacak olan alıcıların yazar hakkında fikir edinmeleri açısından çok önemli bir etken. benim de sitem için makalelerinden faydalandığım ve çok da memnun olduğum yazarlar var her makale için de ayrı ayrı övgü dolu cümleler yazmak isterim fakat bir süre sonra makale sayısı on u yirmi yi bulduğunda sürekli aynı cümlelerle yorum yapmak mekanik ve samimiyetsiz bir hal alıyor benim site yöneticilerinden ricam bu yorumları sözle değil de simgelerle yapabileceğimiz bir sisteme dönüştürmeleri örneğim bir den beş e kadar yıldız olsa beğeni miktarına göre yıldızları işaretlesek olmaz mı? böyle bir şey yapılamaz mı ?
|
ankara
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 59 |
Şunu eklemek istiyorum; öneri çok güzel ama bazen bu yorumlardan neyin beğenilip neyin begenilmedigini anlıyoruz. Eleştiri almak yazar açısından faydalı oluyor. Ama bu yıldız sistemi de dediginiz gibi yüksek miktarda makale satın alan müşteriler için avantajlı olur... Yani dileyen yorum yapıp dileyen oy verse daha mi mantıklı olur sanki?
|
onlineavantaj
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 7 |
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Merhabalar,
Bahsettiğiniz sistemi hayata geçirmeyi düşünüyoruz. Bu öneri yapacağımız yenilikler / iyileştirmeler konusunda ki gündemimizde hali hazırda bulunmaktadır. 10 veya 5 yıldız sistemi üzerinden hayata geçirmeyi düşünüyoruz, buna bağlı olarak da yazarlar aldıkları yıldız / yorum oranına göre bir sıralamaya sahip olacaklardır. Dileyen aile fertlerimiz makale satın alırken bu kıstası da kullanabiliyor olacaklardır. Bu sayede ailemize yeni katılan yazar arkadaşlardan kalemi güçlü olanlar referans azlığından ötürü başlangıçta makalelerinin satılması konusunda daha az zorluk yaşayacaklardır. Daha uzun süredir aramızda bulunan ve kalemi güçlü olan aile bireylerimiz de hak ettikleri tanıtımı kendi emekleri ile yapacaklardır. |
ugurkuyumcu
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 10 |