Makalelerin 2 Ayda bir silinmesi ?
dahaazmukemmel

Konu Sayısı: 2
10 yıl önce
bence o kadar da gerekli bir uygulama olmamış,atıyorum belki benim makaleme ilgi 3 ay sonra duyulacak, o an için biri öyle yazılar alıp sitesine yüklemek isteyecek. sistemsel bir sıkıntı yaratmıyorsa bence makaleler durmalı. 

yasmin86

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Benim o kadar eski makalem yok sistemde, çünkü makalelerim fark edilmeyip altta kaldıkça, kopyalayıp gereken düzenlemeleri yapıp eksikliklerini gidererek yeniden sisteme yüklüyorum. Bu sayede hem makalelerim daha iyileşiyor hem de yeni eklendiği için daha çok kişiye ulaşabiliyor. Bir kereye özel olduğu için güzel bir uygulama. Sonuçta makalelerin güzelliğinden ilgi çekiciliğinden emin olan arkadaşlar yeniden ekleyebilir. Bu uygulama ile sisteme kayıt olmuş, makale eklemiş ancak daha sonra sistemde aktif olmayan hatta hiç girmeyen inaktif yazarların makaleleri temizlenecek. Aktif yazarların makaleleri kalacak. Bizim yararımıza aslında arkadaşlar

oszlem

Konu Sayısı: 2
10 yıl önce
Bencede guzel bir uygulama cunku makaleler silinecek deniliyor fakat yeniden ekleyemezsiniz denmiyor yasmin86 arkadasimiza katiliyorm zaman gectikce daha duzgun isler yapabiliyoruz bu guzden guzel bir uygulama tesekkurler.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
Arkadaşlar makaleleri düzenliyorsunuz değil mi ? 2 aydan eski makalelerinizi silip düzenleyip sisteme tekrar ekleyebilirsiniz...  Yakın zamanda makaleler silinecektir. 
Hunili Yazar

Konu Sayısı: 7
10 yıl önce
Benim fikrimce, 2 veya 3 ayda bir bu uygulama sürekli olarak devam etmelidir. Makaleler içerisinde bilgi bulunan yazılardır, teknoloji bu kadar hızlı ilerlerken zaman geçtikçe de bilginin değerini kaybetme olasılığı yüksektir. Yazar arkadaşlar (bende sadece burada yazar olarak bulunanlardanım) eğer ellerindeki makaleye bir albeni katamıyorlarsa, gün geçtikçe o yazıyı satma olasılıkları da zaten düşer.

Site, faaliyetlerini devam ettirmek için her ne kadar küçük komisyonlarla hem alıcı hem de satıcılardan para kazanıyor olsa bile sisteme sıcak paranın girişini sağlayanlar sadece alıcı arkadaşlardır. Sistemde ilgi çekmeyen yazıların çokluğu arttıkça, alıcılar tarafından da site, monoton bir görünüm kazanmaya başlayacaktır. Böyle bir uygulama dolaylı yoldan sizin kazançlarınıza olumlu yönde etki edecektir diye düşünüyorum.

iyimakale
Yönetici

10 yıl önce
Arkadaşlar 20 Eylül'de 2 aydan eski makaleler silinecektir. Bununla birlikte 2 aydan eski mesajlar da otomatik olarak silinecektir. Bilginiz olsun.
pelinsu

Konu Sayısı: 12
10 yıl önce
2 aydan eski makaleler silinirken her hangi bir uyarı yazısı gelecek mi yoksa makalelerin zaman takibi yazara mı ait
iyimakale
Yönetici

10 yıl önce
Daha önce 2 aydan eski makalesi olanlara bir mail gönderilmişti,  tekrar gönderilecek.
pelinsu

Konu Sayısı: 12
10 yıl önce
bu şekilde hatırlatmanın olması gerçekten güzel
Yanıt Yaz