Makalenin görüntülenme bilgisi
manibo45

Konu Sayısı: 1
Makalenin görüntülenme bilgisi
10 yıl önce
Satışta olan makalenin kaç kez görüntülendiğini gösteren bilgi eklense sizce de faydalı olmaz mı?
Faydası şu olacaktır bence; yazar ve diğer ziyaretçiler yazılan makalenin kaç kişinin ilgisini çektiğini görecek ve buna göre davranabilecek.
Örneğin bir makale hiç ziyaret edilmemiş veya az ziyaret edilmiş ya da çok ziyaret edilmesine karşın uzun zamandır satılmamış. Bu durumda yazarlar o başlık ve içerikte yazmaz böylece hem yazarlar hem de yöneticiler gereksiz yükten kurtulmuş olur.
İkinci durum ise şu; bir makale kısa bir süre önce eklenmiş ve birkaç ziyaretten sonra hemen satılmış. Bu istatistik yine yazar için önemli bir bilgi olacaktır. O konuda yeni makale yazarak ihtiyaca cevap verebilecek, alış veriş sayısı arttığı için hem kendine hem de siteye daha çok katkıda bulunabilecektir.
Ne dersiniz?
.
Not: Ziyaret sayısını bir kişi bir kez artırmalı yani ben kendi bilgisayarımdan 10 kez bile girsem 1 defa artmalı. Aksi taktirde manipüle maksatlı ziyaret sayısını artırmak için gereksiz görüntüleme yapılabilir.

Mlkmhmt

Konu Sayısı: 4
10 yıl önce
Kesinlikle size katılıyorum. Özellikle benim gibi yeni üyeler içşn oldukça önemli bir durum zaten satış az yapıyoruz en azından hangi makalelerin daha fazla ilgi gördüğünü anlamış oluruz ona göre yazmaya gayret gösteririz. 
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
1-2 ay içinde sitede bir çok yenilik yapılacak ve değerli yazarların alıcıların görüşleri ve isteklerini her zaman bekleriz. 
Yanıt Yaz