Akrepp
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 64 |
Hiç gerçek anne baba sevgisini yaşamadım ben. Hiç para istemedim babamdan. Hiç okula giderken harçlığım olmadı benim. Hiç istediğim gitarı alamadım mesela. Hiç genç kız olamadım ben. Hiç doğum günüm kutlanmadı benim. Hiç arkadaşlarıma birşeyler ısmarlayamadım. Hiç ergenliğe giremedim mesela. Hiç korkmadım karanlıktan. Üzerine gitmem gerekti hep. Yetim değildim aslına bakılır ise. Fakat hiç ailemde olmadı arkamda. Hiç beklentim olmadı benim.Sadece 1 kişiden hediye aldım mesela. Ümraniye belediyesi nin yakınındaki köprü altında takı satıp eve ekmek alırdım mesela. Kardeşleriminde kaderi aynıydı. Hiç bayramlığım da olmadı benim. Milletin servis ile gidip geldiği ve birde hava attığı yolları ben ilk okul 2. Sınıfta yürüyerek ve donarak gittim. Hiç annem okuldan almadı beni. Hava kararınca öğretmenimiz aileleri gelmeyen çocukların gitmesine izin vermezdi. Ben annemi camdan görmüş gibi yapardım öğretmenimi kandırıp eve giderdim mesela. Yalnızlık iyi gelirdi küçükken bile. Mecbur bırakılmaktan mütevellit. Hep gülüyorum ben mesela. Yalnız olduğumda ağladığımdan azdır gülüşlerim. Kar etmek amacı ile otobüs minibüs kullanmadım ben. Bu yüzden uzun mesafeleri çok iyi koşarım mesela. Hiç arkadaş ortamım olmadı benim. Hiç aranmadım mesela. Hiç ergenliğe giremedim ben. Hiç boyalarımı bitiremedim ben. Ya alamaz isek! Okulu bıraktım ben. Okuyup da millet vekili mi olacaktık babamın deyimi ile. Hiç vefasız olmadım da ben. Yada hiç hissetmedim vurdumduymazlar gibi. Gitar almıştı babam bana. Tersinden kalktı herhalde bana birşey almazki diye düşünmüştüm. Sevincim tarifsiz. Ertesi gün sattı gitarımı. Ama daha tellerine dokunmamıştım ki! İşe girmiştim. İlk aylığımın yarısı ile kira verdim. Geri kalan kısmın birazı ilede bakkala olan borcu kapattım. 70 liram kaldı bana koskoca aydan. Gitar aldım kendime. Dandikti evet ama benimdi. Bedava kursa yazıldım. Paralı olsaydı eğer o parayı babama vermediğim için kızardı. Bedava kursa gidemedim ben. 10 liralık müzik kitabını almadı bana. Çalışmadı benim babam. Fazla konuşmadım ben hiç. Dinleyen kimdiki! Sessizde kalamadım mesela. Haykırışlarım hayattaki adımlarım oldu. Hırslarım oldu. Hiç umutsuz olmadım ben. Haykırışlarımı geceleri soğuk yorganın altında hıçkırarak yaptım ben. Hiç kimsenin yanında gerçekten ağlamadım mesela. Hiç kimseye güvenip kendimi yarı yolda bırakmadım ben. Hiçlerim öyle çoktur ki benim, meselalarım bitmez mesela.
Özgür Mavi
|
Rene Bey
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 9 |
|
Akrepp
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 64 |