Minumum Sipariş Limiti Getirilmeli
cagatay

Konu Sayısı: 9
Minumum Sipariş Limiti Getirilmeli
5 yıl önce
Bazen siparişlerde 100 kelimelik yazılar görüyorum. Sipariş verenler de yazıya taban fiyattan teklif vermemizi istiyor ancak bunu pek adil bulmuyorum. 1,5 TL'lik bir yazı tamamiyle vakit kaybı benim açımdan. Hatta o siparişle ilgilenmek okumak yerine yazsak daha çok para kazanırdık. Benim şahsi önerim siparişlere minumum limit getirilmesidir. Sipariş veren yine 100 kelime 1 makale verebilir ancak bunun için en az 5 tl ödeme yapmalı.Bu limit 10 TL de olabilir tamamen yazar arkadaşlar ve site yönetimine bırakıyorum. Saygılar dilerim..
Fatih137

Konu Sayısı: 0
5 yıl önce
Bu konuda size katılıyorum. Çok haklısınız.
Burako

Konu Sayısı: 0
5 yıl önce
Evet. 1,5 tl ile yapabileceklerimizi saymak gerek. Mesela ekmek alırız. Hor görmeyelim. 1.5 tl odeyenlerse sayemizde evde televizyon karsisinda oturur iş yükü hakkında hiç bir bilgi sahibi olmadan işveren vasfıyla yer parayı. 1.5 TLlik sipariş açanlara ben size 1.5TL vereyim çok ihtiyacınız var belli ki demek istiyorum. 100 kelime 1.5 TLyi az buluyorum. Tek adet sipariş açanların 100 kelime 5 TLden ucretlendirilmesini istemek emegimizin karsiligidir. ( hem işveren hem çalışan olarak bu yorumu yazıyorum. )
Yanıt Yaz