Mobil Uygulama Olsa Çok İşimize yarardı
cdatudios

Konu Sayısı: 1
Mobil Uygulama Olsa Çok İşimize yarardı
9 yıl önce
Merhaba arkadaşlar, ben iyimakale sisteminde yazarlık yapıyorum. Zamanında ben sitenin birde mobil uygulamasının olmasını isterdim. Uygulamada teklif vermek veya teklifi kızın sonucunun ne olduğunu anında kontrol edebilmek gibi özelliklerin olması gerçekten çok İşimize yarardı. Ek olarak sitede yapılan birçok şeye oradan daha kolay ulaşabilmek hepimizin işini hafifletecektir diye düşünüyorum. Bu uygulamanın yapılması için ne zoeluklar vardır bilemiyodum fakat uygulama olsaydı gerçekten memnun olurdum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
gunes1429

Konu Sayısı: 3
9 yıl önce
Ben siteye mobilden giriyorum. Makalelerimin birçoğunu mobilden yazıyorum. En çok da uzun yolculuklarda mobil uygulamalı olması çok iişine yarıyor. Mobil uygulaması olmasa düşünüyorum da bu kadar sık giriş yapamam herhalde siteye.
Bu mesaj gunes1429 tarafından 19.06.2015 14:49:52 tarihinde değiştirildi.
MjBolubeyi

Konu Sayısı: 14
9 yıl önce
cdatudios hocam, iyimakale'nin temasının zaten mobil sürümü mevcuttur. Yani çözünürlüğü düşük bir cihazdan girdiğiniz zaman zaten mobil sürümde açılacaktır. Bu nedenle ben şahsen, ekstra bir uygulamaya gerek olduğunu düşünmüyorum. En azından şu aşamada mali açıdan siteye yük olabilir. 

gunes1429 hocamız gibi mobilden siteyi kullanan pek çok kullanıcı mevcut.

http://mobiletest.me/htc_one_emulator/#u=http://www.iyimakale.com/panel/anasayfa bu linkten nasıl göründüğüne bakabilirsiniz. 
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
9 yıl önce
Yazar aile bireylerimiz gerekli açıklamaları gerçekleştirmiş. Samsung telefon modellerinde daha gelişmiş bir deneyim için "ekran döndürme" seçeneğini aktifleştirip, yatay olarak da kullanabilirsiniz.
argonunfatihi

Konu Sayısı: 3
9 yıl önce
Merhabalar arkadaşlar. Ben uzun süre önce siteye, ailemize katılalı koca beş ayı nasıl devirdiğimi anlamadan çok önceleri, siteye bir android uygulama hazırlama peşinde koşmak istedim. Fakat bir çok eksikliğim vardı bu konuda ve bu fikrim yarım kaldı. Eminim sistemimizde, benim gibi uygulama geliştiricileri bulunuyordur. Eklemek istiyorum mobil sadece android tabanlı değil aynı zamanda iOs, Windows, Pardus gibi işletim sistemleri dahilinde aile bireylerimizin kullandığı mobil cihazlar da sadece android olmayacağından fikrim yarım kaldı. 

Lakin emin olduğum bir konu daha var ki, (eğer varsa) sitemizde bulunan uygulama geliştiricileri tarafından herhangi bir mali beklenti olmadan hazırlanabilecek uygulama olduğudur. 

Şu dönemde her uygulamada bir mobil reklam bulunduğu için siteye mali açıdan bir yük değil, belki destek bile olabilir. Kısa süre önce bir çocuk oyunu hazırlayıp Play Store'a ekleyen bir arkadaşımın hazırlarken eksikliklerini gözden bile geçirmediği bir uygulamayı iki aylık kısa bir süreçte +700.000 indirilmeye ulaştığını kendim çok çok iyi hatırlarım. 

Demem o ki, yastık altına saklanan paradan kimseye hayır gelmez. :) Teşekkürler iyimakale.

Eklendi; Bir mobil uygulama ihtiyacı, JavaScript desteklemeyen tarayıcılarla hazırladığımız makalelerde paragraf başları, kalın, italik, altı çizili gibi seçeneklerin kullanılamamasından dolayıdır. Ben de bir mobil uygulama olsa çok memnun olacağımızı düşünüyorum. Şahsen Google Mail üzerinden kendime bir mail şeklinde hazırlayıp Pc üzerinden makalemi yayınlamışlığım olduğunu hatırlarım. Bi' düşünülsün dediğim konu başlıklarından sadece biridir mobil uygulama ihtiyacı. :) 
Bu mesaj argonunfatihi tarafından 22.06.2015 00:19:54 tarihinde değiştirildi. Sebep:Eksiklik giderilmesi
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
9 yıl önce
Merhabalar,

Mobil uygulamaya çok sıcak bakmıyoruz çünkü hakim olduğumuz bir alan değil. Sitenin mevcut gelirleri sistemi devam ettirmek için yeterli seviyededir bu yüzden de siteye herhangi bir reklam da almıyoruz.

Mobil uygulama sadece iyimakale'nin daha hızlı büyümesine yardımcı olacaktır ancak böyle bir uygulamaya geçersek istemeden nicelikten çok niteliğe önem vermiş olabiliriz. Çok fazla kişiye ulaşmayı amaçlamıyoruz, aile bireyi yazarlarımızın kalite ortalaması mevcut tüm sitelerden yüksektir, aynı şekilde halkla ilişkiler gibi tamamlayıcı politikalarımızda da bizler elimizden gelenin en iyisini yaparak siz değerli aile bireylerimizin kalitesine yetişmeye çalışıyoruz.

Tüm bu sebeplerden ötürü ayrı bir mobil uygulamasına henüz sıcak bakmıyoruz.
Yanıt Yaz