Moda Benim İşim, Nerede Ne Giyilir En İyi Ben Bilirim Diyen Yazar(lar) Aranıyor
volkansen

Konu Sayısı: 1
Moda Benim İşim, Nerede Ne Giyilir En İyi Ben Bilirim Diyen Yazar(lar) Aranıyor
4 yıl önce
Çalışmaya başladığım ve memnun da olduğum yazar arkadaşımız özel nedenlerden dolayı artık yazamayacak sanırım haber alamıyorum.
  • Öncelikle giyim / aksesuar ürün kategorileri (230 Adet) için 400 kelimelik açıklamalar yazılması gerekiyor. 
  • Sonrasında bunların alt kategorileri için (Tahminimce 2500 - 3000 adet olacak) 200-250 kelimelik yazılar.
  • Daha sonrasında da bloga her ay asgari 50 adet yazı gerekli.
Moda, trendler, giyim kuşam benim işim diyen, akıcı yazabilecek; "Bluzlara şiirler yazabiliriz" gibi cümlelerle zoraki edebiyat yapmyacak :) ve düzeli olarak çalışabilecek arkadaşlar geri dönüş yaparlarsa 3er 5er adetlik deneme bir sipariş ile başlayabiliriz.

Teşekkürler

Mnemosynes

Konu Sayısı: 0
4 yıl önce
Volkan Bey'le uzun bir süredir farklı farklı dönemlerde çalışan ve bu projeyi devam ettiremeyen benim. Ailevi sebeplerden ötürü işimi, evimi ve hayatımı değiştiriyorum. O yüzden de devam edemiyorum. Ancak Volkan Bey'e referansım. Kendisiyle çalışmak son derece keyifli ve kolay. Ne istediğini daima ayrıntılı ve net bir şekilde açıklıyor. İçerikler de yazması son derece eğlenceli ve bilindik konular. İşi alacak arkadaşın hiç zorlanmayacağına eminim. 
Yanıt Yaz