Moda-dekorasyon-güzellik-sağlık bayan kategorileri için sürekli yazar aranıyor.
furkansama

Konu Sayısı: 1
Moda-dekorasyon-güzellik-sağlık bayan kategorileri için sürekli yazar aranıyor.
9 yıl önce
Merhabalar bayan içerikli yazılar paylaşabilecek bu konulara hakim bir yazar arıyorum.
Yazılar en az 210 kelimelik olacak ve 210 kelime sınırı biter bitmez yazının bütünlüğü sağlanmadan tercih edenlerle asla çalışılmayacak.
*Yazılar 0 özgün olacak. Bazıları yazının bazı bölümlerinde kopyala yapıştır yapıyor. Bilmediğiniz konu hakkında araştırma yapmadan kesinlikle yazı yazılmamalı.
*Yazı içinde size bu yazımızda .... dan bahsedeceğiz gibi kelime sayısını arttırmak için cümlelere kesinlikle yer verilmemelidir.
*Yazı 3 bölümden oluşacak. Giriş-gelişme-sonuç şeklinde. Kısa bir açıklama ile başlamalı ve sonrasında bilgi verilmelidir. Yazının akıcı olması ve aynı şeylerden bahsedilmemesi gerekiyor.
*Yazı başlığı konu içerisinde olmak zorunda değil. En fazla bir defa kullanılabilir, fazlasını istemiyorum. Çünkü yazı akışını bozuyor.
*Yazıda en az 2 adet en fazla 5 adet etiket olacak ve en az iki resim olacak. ( En az 696*400)
*Yazı içinde alt başlıklar oluşturulmalıdır.

=> En az 210 kelimelik olacak yazılardan çok fazla yazdırılacak. Sizin durumunuza göre devam edilir veya edilmez. Ancak işe başladığımızda yukarıdaki maddelerden herhangi birine ters düşecek bir şey yaptığınızda anlaşma anında iptal edilir. Şimdilik 150 adet yazı yazdırılacak.
En az 200 kelimelik  en az 2 örnek makalelerinizi ( verdiğim kategorilerle ilgili olacak kesinlikle) gönderebilirsiniz.
Not: Yazı başı ücret 2 tl olacaktır.

ŞU AN İÇİN ANLAŞMA SAĞLANDI...

Bu mesaj furkansama tarafından 25.07.2015 00:15:09 tarihinde değiştirildi. Sebep:ŞU AN İÇİN ANLAŞMA SAĞLANDI...
ciyad

Konu Sayısı: 8
9 yıl önce
Mesaj atarsanız goruşebiliriz
zeynepanya

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
merhaba , siteniz için istediğiniz içeriklerde özgün makaleler yazabilirim.Konuyla ilgili geri dönüşünüz olursa sevinirim.hoşçakalın
tuana

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
Size yazı yazmak isterdim fakat verdiğiniz ücret çalışmama ve yapacağım işe özveriye karşı çok az.Başarılar dilerim
Yanıt Yaz