Moda ile ilgilenen yazarlar arıyoruz
missaydemir

Konu Sayısı: 31
Moda ile ilgilenen yazarlar arıyoruz
10 yıl önce
Merhaba,
Modayı seven ve takip eden, her gün düzenli olarak yazabilecek yazarlar arıyoruz.
Yazılar site panelinden eklenecek ve yazılara ürün yine panel üzerindeki bir eklenti ile eklenecek. (Nasıl yapılacağını anlatan videomuz mevcut)

Yazılar;
  • Seo uyumlu olmalıdır.
  • Minimum 200 kelime olmalıdır.
  • Kalın, italik, maddelendirme gibi biçimlendirmeler kullanılmalıdır.
Ayrıca yazar, yazılarını sosyal medya hesaplarından paylaşabilmelidir. Asıl amacımız siteyi benimseyecek, kendi sitesi gibi görecek ve ileride bu siteden daha fazla kazanmayı hedefleyen yazar arkadaşlarla çalışmaktır.
İlgilenen arkadaşlar sormak istediklerini buradan sorabilir ve istedikleri ücret ile birlikte özel mesaj yolu ile ulaşabilirler.
hatice

Konu Sayısı: 2
10 yıl önce
ben modacıyım
ssevda

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
ben ilgileniyorum

gorkeminel

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
2 senedir seo uyumlu makale yazarlığı yapmaktayım devamlılık şartlarında çalışmak isterim. iyi çalışmalar
cenkeren10

10 yıl önce
Şartlarınızı öğrenebilirmiyim, (günlük makale miktarı, konu çeşitliliği, ücretlendirme konularında)
narpi

10 yıl önce
Şartlarınızı belirtirseniz, istenen türde yazılar yazabilirim.
missaydemir

10 yıl önce
Şartlar açık aslında, belirtilmemiş bir tek ödeme konusu var. Başlangıç için tanımadığım yazarlara 100 kelime için  0.90TL ödenecektir. Ödemeler haftalık olarak yapılır. Yazar hergün en az 200 olmakla birlikte tercihen 300 kelimelik bir adet makale yazmalıdır. Konuya göre 500-600 kelime de olabilir burda makale uzunluğunu belirleyen etken konu olacaktır.
cenkeren10

10 yıl önce
Makale konularını günlük olarak siz mi vereceksiniz yoksa biz mi belirleyeceğiz?

narpi

10 yıl önce
Ben her gün en az bir makale olmak üzere yazabilirim. Sürekli çalışmak istediğim bir yer bakıyorum, isterseniz siteyi birlikte benimseyip daha iyi konuma getirebiliriz. Yazılarımı gördükçe sizin de bana hak vereceğinizi düşünüyorum. Ücretlerin de ileride artmasını umuyorum elbette.
missaydemir

10 yıl önce
Ben konulara çok nadir müdahelede bulunurum. Konu seçimini yazara bırakırım. Popüler, ilgi çekici, güncel ve aynı zamanda sonraki sezona yönelik konuları seçmek iyi olur diye düşünüyorum.
Yanıt Yaz