Muhammet Mert ne yapabilir?
argonunfatihi

Konu Sayısı: 3
Muhammet Mert ne yapabilir?
7 yıl önce
Merhabalar. Yazar tanıtım bölümünde bir de ben konu açayım istedim. Eğer ki burada böyle bir konu açıyor olmam yönetim veyahut yazar arkadaşlara rahatsızlık verecek ise şimdiden özür diliyor iyi kazançlar diliyorum. 

Konusu teknoloji olduğu sürece; daha çok bilgisayar kullanım veya hata çözümlerinde, android tabanlı uygulama ve android genel kullanımı, hata çözümlerinde kusursuz makaleler çıkarabilirim. Kusursuzdan kastım : açık, anlaşılır, samimi bir üslup, bilgi verici hatta çözüm üretici seo uyumlu makaleler yazabilirim. 

Her tür makaleye açık, tam olarak ne yazmam istenirse araştırır öğrenir kusursuz bir makale üretebilirim. Hazır makale bölümünde satış yapıyordum fakat bir süre ara verdim. Sürekli içerik üretebilir pozisyona geldim ve fırsat arıyorum. 

İsteğiniz doğrultusunda HTML & CSS ile düzenleme, tasarım yapabilir; göze batan eksikleri giderebilir ve hayalini kurduğunuz siteyi tasarlayabilirim. Günümün tamamı şu aralar boş olduğu için işinizi geç kalmadan teslim edebilirim. Freelancer olarak çalışıyorum. 

İşi veren kişiyle anlaşırsak herhangi bir güven sorunumuz olmadığı sürece çalışırım. İş başka arkadaşlık başka prensibine sahip biriyim. Disiplinli bir yazar & bilgisayar programcısıyım.
Daha detaylı kısa anlatım bulunan minimalist index ( www.kimdirmuhammet.blogspot.com ) incelemeniz dileği ile.

Sizin için yapabileceğim bir iş olduğunu düşünüyorsanız; özel mesaj gönderebilirsiniz. Şimdiden herkese bol kazançlar, iyi çalışmalar dilerim.

Bu mesaj argonunfatihi tarafından 04.07.2017 01:54:27 tarihinde değiştirildi.
akarasoy

Konu Sayısı: 1
7 yıl önce
Bir işi ya tam yapar yada hiç bulaşmaz. Ya da ayrı :)
Yanıt Yaz