Nasıl yapmalıyım?
svarlkl

Konu Sayısı: 1
Nasıl yapmalıyım?
9 yıl önce
Arkadaşlar bayanlara yönelik makale satın alarak blog site açmayı düşünüyorum aşağıdaki yöntemleri uygulamam doğrumu veya nasıl yapmalıyım, yanlış bildiğim ne var önerileriniz nelerdir  yardımcı olursanız sevinirim.
1- Hostingerden ücretsiz alan adı aldım com uzantısını 1-2 ay sonra almayı düşünüyorum, Datalife engine ile script buldum.
2- Çeşitli kategorilere göre almayı düşündüğüm yaklaşık 50-60 makaleyi 3-4 günde bir yayınlamayı düşünüyorum.
3- Her makaleye özgün resim anahtar kelime vs. ekleyeceğim.
4- facebook ve twitterda sayfa açarak makaleleri sayfalarda yayınlamak dışında backlink seo çalışması konularında hiti arttırıcı fazla bilgim yok, meta taglarına açıklama ve anahtar kelime girdim sadece:)
5- site içerisindeki kategorileri Sağlık, Moda, Kişisel bakım ve Güzellik, Kültür sanat, Aşk sevgi, çocuk bebek  diye düzenlemeyi düşünüyorum, çok farklı kategori var eklemem çıkarmam gereken alanlar varsa onerilerinizi bekliyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. 
Bu mesaj svarlkl tarafından 13.01.2016 02:19:56 tarihinde değiştirildi. Sebep:site ismini çıkarma
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
9 yıl önce
Merhabalar,

Site isminizin bir başka kişi tarafından sizden önce alınmaması için bu bilgiyi şimdilik kaldırmanızı öneririz. Bunun haricinde 3-4 günde bir 50-60 makale yayınlamaktansa her gün 10-15 makale yayınlamak siteniz açısından daha verimli olacaktır.

svarlkl

9 yıl önce
3-4 günde 1 makale demek istemiştim bunun dışında diğer yönergelerde yanlış bildiğim birşey varmı peki başlangıca göre olmazsa olmaz izlemem gereken ne olabilir.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
9 yıl önce
Açıkçası şahsen herhangi bir site yönetimi gerçekleştirmenin, buradaki görevimizi istemeden de olsa kötüye kullanabileceğimiz endişesinden dolayı hiçbir site işletmiyoruz. Bu yüzden, bu konularda daha bilgili kişilerin sizlere yardımcı olması daha doğru olacaktır. 
svarlkl

9 yıl önce
Anladım TEiekkür ederim iyi çalışmalar
Ace

Konu Sayısı: 2
9 yıl önce
3-4 Günde bir makale sitene makale girmek siteni pek iyi etkilemeyecektir bence yeni bir site bile olacak olsa her gün girebiliyorsan makale girişi yapmak daha iyi olacaktır.(Kendimde bir websiteye sahip olduğum için söylüyorum) 
svarlkl

9 yıl önce
Tavsiye için teşekkür ederim makale girer özgün ve güncel tutabilirim benim amacım adsense ile gelir elde etmek sadece özgün ve güncel olmanın dışında rekabet edebilirmiyim diye endişe ediyorum
Ace

Konu Sayısı: 2
9 yıl önce
Büyük sitelerle rekabet etmen çok çok zor olacaktır sırf özgün olursan yapabilirsen reklam yapmakta iyi olabilir.
yasmin86

Konu Sayısı: 3
9 yıl önce
Bayanlara yönelik sitelerin uzun vadede kazançlarının iyi olduğunu biliyorum. Ancak bunun için sadece özgün içerik girmek ya da sosyal medya hesaplarını aktif tutmak yeterli olmuyor. Her şeyden önce yükselmek için bir ya da bir kaç anahtar kelime belirlemesi yapıp ona göre konu ve kategorilerinizi oluşturmanızı öneririm. Alan adını bence ilk etapta alın, temayı filan da ilk etapta ayarlayın. İlgi çekici ve google dostu bir tema yükselmenizde çok etkili olacaktır. Google bu konularda sonradan yapılan değişiklikleri çok fazla sevmiyor ve her resim boyutu her temada aynı durmuyor. Bunun dışında içeriklerinizin yanı sıra resimlerin de özgün olmasına dikkat edin. Her gün aksatmadan 3-5 arası makale girmenizi tavsiye ederim çünkü konu alanı geniş. Konuların hepsini bir seferde girmek yerine gün içine yayın ve sitenizle ilgilendiğinizi belli edin. Ben kendi siteme adsense yi 3 ayın sonunda aldım bu şekilde. Umarım başarılı olursunuz, iyi çalışmalar :)

svarlkl

9 yıl önce
Tavsiyelerini için teşekkür ederim, anahtar kelimeye odakli konu ve kategori acmaliyim yani peki anahtar kelime belirleme işlemini nasıl yapabilirim ?
Yanıt Yaz