yasmin86
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 186 |
|
svarlkl
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 8 |
|
Blue
Konu Sayısı: 9 Mesaj Sayısı: 71 |
1. Bu işe başlamadan kesin kararınızı verin öncelikle domaini 1 yıllık alın zaten 1 yıl öncesinde o siteden bir şey beklemeyin. İyi bir çalışmayla 6 ay
2. Günlük her kategori için bir yazı eklenmeli 300 kelimeden az olmamalı 3. Özgün resim derken kendinize ait olacaksa süper fikir 4. Seo çalışması adı altında hizmet veren kişileri iyi inceleyin. ilk ay değil ama sonraki aylar seo ihtiyacı var tabi ki bence kendiniz yapın tanıtım yazısı ile başlayabilirsiniz ikinci ay yazıyı yayımlayacağınız siteler kaliteli olsun backlinler sitenizle alakalı sitelerden olmalı ve sitenin yaşını dikkate alarak abartılmamalı 5.Yazdığınız kategoriler için bir aylık yazı masrafınız 600 tl civarı bunu söylüyorum çünkü sitenin devamlılığı için baştan bütçe ayarlanmalı 6. wp de kuracaksanız bilginiz yoksa kurulum yaparım diyenlere de paranızı kaptırmayın ben ücretsiz yaparım (en gıcık olduğum ilan biçimi "20 tl ye wordpress kuruyorum" ) |
svarlkl
|
Blue
Datalife ücretli değil miydi yada ben mi yanlış anladım ücretsiz olan alan adımı 300 kelime makale 3 tl x 7 makale günlük 21 tl x 30 gün 630 hafta günde siz bu miktarı deneme amaçlı yapıyorum fazla yüklenmeyeyim derseniz dahi 300 altına çekemezsiniz rakip çok
Bu mesaj private111 tarafından 13.01.2016 18:08:18 tarihinde değiştirildi. |
svarlkl
Datalife ücretsiz ücretli modülleri falan var alan adıda şimdilik ücretsiz, hocam forumlarda falan 50-60 makaleyle blog devam ettirenler nasıl yapıyor, ayda 600 lira 6-7 ay yatırıp parayi çıkartmamiz muamma mi, sizin tarif ettiğiniz zirveye oynamak içinmi, tabir caizse çorbamizin kaynaması için illa Zirvelerdemi olmamız lazim
|
Blue
çorbanın kaynaması için birinci sayfa şart benim bahsettiğim şey burayı istiyorsanız yapmanız gereken şey yoksa emin olun çoğu forumda 500 lira harcayıp emek verip site kuran ama 2 ay sonra getirisi olmadığını görerek satışa koyan çok kişi var.
Sizin düşüncenizde buysa bence yanlış 50 makale x 3 ay 150 makale aşağı yukarı 3 ayda 500-600 tl Adsense alamazsınız eğer bekliyorsanız. Yaşınızı bilmiyorum bu yüzden hocam diye hitap edeyim. Bakın ben 10 yıldır uğraşıyorum ve şuan emin olun bu piyasada herkes kazanç var herkes kazanıyor diye düşünüyor. Ama öyle değil. Çoğu zaman sadece umut tacirleri kazanıyor. görmüşsünüzdür Gelirli site satışı, Adsenseden herkes kazansın vs. gibi ilanları. Bu insanlar çeşitli platformlarda iddadan para kazandırıyoruz gel vatandaş bir kupon 80 tl diyenlerden farkı yok. Daha açık söyleyeyim Google news kayıtlı çoğu site sahibi şuan ayda 300 ü zor kazanıyor |