tarantula
Konu Sayısı: 7 Mesaj Sayısı: 49 |
Merhaba,2-3 gündür siteye hiç makale yüklemiyorum ama hazırda satılanlara yapılan yolumlar üzerine bir şey yazayım dedim.Siteye makale yüklerken noktalara işeretlerinden sonra boşluk bırakmalısınız gibi bir ibare mi yazıyor yoksa ben mi göremiyorum? Aksine sitede gereksiz yere boşluk konulan makaleler kabul edilmez,cümleler arası boşluk olmamalı gibi bir şey okuduğumu sanıyorum yanlış hatırlamıyor isem.Aydınlatan olursa sevinirim
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Merhabalar,
Bahsedilen bilgi anladığımız kadarı ile her sözcükten sonra kullandığınız noktalama işaretinden sonra bir boşluk bırakmaktır. Evrensel dilbilgisi kurallarında da böyle bir kural mevcuttur ve tüm yazılı dillerde kullanılan, kullanılmazsa hata olarak sayılabilen bir kuraldır. Örneğin; Çocuk, arkadaşını (Ali'yi) aradı. Hal hatır sordu. Sonra beraber bir plan yaptılar. (Doğru) Çocuk,arkadaşını(Ali'yi)aradı.Hal hatır sordu.Sonra beraber bir plan yaptılar. (Hatalı) Çocuk, arkadaşını (Ali'yi) aradı.Hal hatır sordu.Sonra beraber bir plan yaptılar. (Hatalı) Umarım yardımcı olabilmişizdir. |
tarantula
|
hmeyra333
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 6 |
|
tarantula
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
|