Ödeme Konusunda En Güvenilir Makale Sitesi
KurşunKalem

Konu Sayısı: 11
Ödeme Konusunda En Güvenilir Makale Sitesi
8 yıl önce
Merhaba arkadaşlar, ilk ödememi aldığım gün çok mutlu hissetmiş ve bir konu başlığı açarak paylaşmıştım. Sonrasında bugüne dek, çok kez ödeme talep ettim ve sorunsuz bir şekilde ödeme yapıldı. İçimden geçeni söylemek istiyorum;
İyimakale.com ödeme konusunda en güvenilir makale sitesidir. Yeni üyeler ve ödeme talep edecek diğer üyeler, gönlünüz rahat olsun. Gönül rahatlığıyla en iyi makalelerinizi bu site üzerinden satın ve güvenle paranızı alın.

Süpriz olarakta hislerime tercüman olan bir tasarım oluşturdum ve eklemek istedim;

TEŞEKKÜRLER, İYİ MAKALE
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
8 yıl önce
Güzel dilekleriniz ve hediyeniz için teşekkür eder, başarılarınızın ve kazançlarınızın devamını dileriz. 

Güvenilir ve adil bir platform oluşturmak ve bu düzeni de korumak için sürekli çalışıyor olacağız.

İyi günler, dileriz.
ErtanY

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
Ben bir hususu bildirmek istiyorum. Elbette çok güvenilir bir site. Ancak makale piyasası -genel olarak- adil değil ne yazık ki. 100 kelime 84 Krş ücret çok az. Kesinlikle genel olarak bir zam lazım. Yani her platformda.
KurşunKalem

8 yıl önce
Hepimizin gönlünden bir miktarda olsa zam olması geçiyor bu konuda çok haklısınız. İnşallah ilerleyen dönemlerde genel bir yükselme olur. Ancak kendi adıma bu güvenli ve samimi ortamda işin o yönünü pek fazla düşünmeden çalışıyorum. Sanırım bu biraz da destek ekibinin ilgili ve alakalı olmasından kaynaklanıyor.
KurşunKalem

8 yıl önce
Rica ederim bunun gibi yüzlerce logo ile doldurmak isterim bütün konuları, ben bu siteyi çok seviyorum ve fazlasıyla iyi dilekleri hakediyorsunuz, iyimakale ekibi.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
8 yıl önce
Daha önce de yaptığımız ücret ile ilgili açıklamalarda da belirttiğimiz gibi, bu durumdan bizler de hoşnut değiliz ancak sistemin teknik ücretleri, editör ücretleri, sistem için çalışanlara verilen ücretler, şahsi olarak bu platform ve destek kısmı için ayırdığım vakit ve dolandırılan müşterilerimizin de olabildiğince zararlarını karşılamak için ayırdığımız ücretler hesaplandığında mevcut komisyon oranında bir değişiklik yapamıyoruz.

Genel olarak ücretlerde bir artış yapabilmemiz için genel makale piyasasındaki fiyatların artmasını bekliyoruz. Bu gibi bir öncülük yaparak, büyük bir risk almayı / kumar oynamayı ne yazık ki düşünmüyoruz.
BordoMaviYazar

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
Diğer yazar arkadaşların dediği gibi gerçekten güvenilir bir site, kaliteli bir yönetim, hoş bir ortam söz konusu.Fakat gerçekten ücretler düşük.Site için demiyorum genel makale piyasası nedense böyle.Özgün bir yazı yazıyorsun,içe sinene kadar gerekli düzenlemeleri yapıyorsun,tekrar kontrol edip bitiriyorsun,gözde-belde hafiften bir ağrı hissediyorsun, sonra bir bakıyorsun 2 saat olmuş, kazanacağın para 5-6 lira-o da sipariş değilse satın alınacağı da meçhul-(tabi örnek verdim, hıza göre değişebilir ücret).Velhasıl kelâm uzun ve meşakkatli bir iş, fakat her şeye rağmen güzel.Şimdi buradan özellikle yönetime sesleniyorum, evet komisyonunuz fazla değil, sorun sizde de değil, haklı olarak risk almak da istemiyor olabilirsiniz.Fakat diğer yazarların ve hatta alıcıların da görüşlerine başvurarak 1 hafta bir denenme süresi olsa çok kayıp olur mu acaba ? Rakamları şimdi örnek veriyorum 100 kelimesi/1.5 Tl olsa, siz de 0.25 kuruş komisyon alsanız, yani yazarlara 1.25 Tl kalsa (hâlâ daha düşük de ufak bir zam işte) nasıl olur ? Sistem 1 hafta denense acaba sonra geri dönüşü olmayan bir yola girilmiş olur mu ? Tabi benimki sadece nacizane tavsiye/fikir, kötü sonuçlu bir olaya sebebiyet vermek istemem,bir karar alınacaksa herkesin fikrinin önemli olduğunu düşünüyorum.
KurşunKalem

8 yıl önce
Hem yazar arkadaşlarıma hem de yönetici arkadaşıma katılıyorum. İnşallah piyasa tüm yazarlar ve site yöneticileri için en güzelini belirler kısa zamanda. Ama makale 100 kelime 50 kuruş bile olsa benim yerim iyimakale.com'dur :D
unalishak

Konu Sayısı: 2
8 yıl önce
Yapılan yorumlar son derece haklı. Ancak şöyle bir gerçek var. Genel anlamda makale yazarlarının toplandığı platformlarda, ücretleri düşüren yine biz yazarlarız. Birisi 100 + Kelime 2 TL ücretle yazıyor, birisi çıkıp diyor ki 100 + Kelime 0,85 olarak yazabilirim. Bu tür insanlar son zamanlarda çoğaldı ne yazık ki. Herkes yazar olmuş bu piyasa da. İşi verenlerin de işine geliyor. Neden daha fazla ödeyeyim diyorlar. Kaliteye gelince bir pişmanlık var ortada ama nedense umursanmıyor. Genel anlamda bir birlik oluşturulmalı, yazarlar arasında. Aslında bu sorun yalnızca bu alanda değil, aynı zamanda bir inşaatçı ve projeci olarak, aynı sorunlarla defalarca karşılaştım. Mimar olan bir kişinin, altyapı projesi yapmaya çalıştığını ve yüzüne gözüne bulaştırdığına şahit oldum. İnsanlar kendi alanında olmayan işlere burnunu sokmaya alışmış. Bu işe gönül verenlerde ise bir kırgınlık mevcut ne yazık ki. Bu yüzden hiçbir alanda ilerleme sağlayamıyoruz. Mantık değişmedikçe de sağlayamayacağız.
Yanıt Yaz