ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN:)
asli27

Konu Sayısı: 7
ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN:)
5 yıl önce
  Hepimizin hayatına dokunmuş bir öğretmen vardır mutlaka. Hayatımıza yön veren, onu şekillendiren bize sadece eğitim değil aynı zamanda iyi insan olmayı öğreten, yaşamımızdaki güzellikleri görmemizi sağlayan değerli insanların günü bu gün.
Başöğretmenimiz Ulu Önder Atatürk’ ün izinden giden, bizlere vatan ve millet aşkını öğreten; minik kalplerimize hangi yaşta olursak olalım dokunmayı görev edinen değerli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun!
 Eğitim aslında ailede başlar. Bu nedenle ilk öğretmenlerimiz anne ve babalarımızdır. Burada eğitime gönül vermiş, öğretmen arkadaşlarımın, çocukları için gece gündüz demeden çalışan sitedeki yazar arkadaşlarımın ve bu platformda yer alan değerli anne babaların öğretmenler gününü içtenlikle kutlarım.
autprog

Konu Sayısı: 5
5 yıl önce
Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer unsurlarıdır. (Mustafa Kemal Atatürk) Herkesin öğretmenler gününü kutluyorum. ❤
Fatih137

Konu Sayısı: 0
5 yıl önce
Cahilliğin önündeki en büyük engel olan öğretmenlerimizin "Öğretmenler Günü Kutlu Olsun."
papatyam

Konu Sayısı: 2
5 yıl önce
Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün öğretmenlerin, öğretmenlerin gününü kutluyorum. Bir öğretmen olarak bu özel günü en güzel duygularla yaşıyorum.  Sadece öğretmenlik mesleğini icra eden kişilerin öğretmen olduğunu düşünen bir insan değilim. Bu yüzden çevresine, insanlığa bir şeyler katan herkesi bir öğretici olarak görüyor bu özel insanların eğitim almasa da en iyi öğretmenler olduğunu savunarak öğretmenler gününü kutluyorum..
fulya75

Konu Sayısı: 7
5 yıl önce
Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bizi eğiten, öğreten ve tüm sevgisini bizlere veren öğretmenlerimizin bu güzel gününü kutlarım. Ebediyete intikal etmiş ve şehadet mertebesine erişmiş tüm öğretmenlerimizi de saygı ve sevgiyle anıyorum. 
Yanıt Yaz