asli27
Konu Sayısı: 7 Mesaj Sayısı: 40 |
Hepimizin hayatına
dokunmuş bir öğretmen vardır mutlaka. Hayatımıza yön veren, onu şekillendiren
bize sadece eğitim değil aynı zamanda iyi insan olmayı öğreten, yaşamımızdaki
güzellikleri görmemizi sağlayan değerli insanların günü bu gün. Başöğretmenimiz Ulu Önder Atatürk’ ün izinden giden, bizlere vatan ve millet aşkını öğreten; minik kalplerimize hangi yaşta olursak olalım dokunmayı görev edinen değerli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun! Eğitim aslında ailede başlar. Bu nedenle ilk öğretmenlerimiz anne ve babalarımızdır. Burada eğitime gönül vermiş, öğretmen arkadaşlarımın, çocukları için gece gündüz demeden çalışan sitedeki yazar arkadaşlarımın ve bu platformda yer alan değerli anne babaların öğretmenler gününü içtenlikle kutlarım. |
autprog
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 13 |
|
Fatih137
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 75 |
|
papatyam
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 27 |
Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün öğretmenlerin, öğretmenlerin gününü kutluyorum. Bir öğretmen olarak bu özel günü en güzel duygularla yaşıyorum. Sadece öğretmenlik mesleğini icra eden kişilerin öğretmen olduğunu düşünen bir insan değilim. Bu yüzden çevresine, insanlığa bir şeyler katan herkesi bir öğretici olarak görüyor bu özel insanların eğitim almasa da en iyi öğretmenler olduğunu savunarak öğretmenler gününü kutluyorum..
|
fulya75
Konu Sayısı: 7 Mesaj Sayısı: 52 |