Olumsuz yorumlar
L0VERMAN

Konu Sayısı: 3
Olumsuz yorumlar
9 yıl önce
Yazar profillerinde olumsuz yorumların yapılabilmesini doğru bulmuyorum.

Müşterilerin az bir kısmı olumlu sonuçlanan bir sipariş için olumlu yorum yapıyor ancak olumsuz yorum yapan müşterilerin sayısı daha fazla.

Ayrıca yazara da cevap hakkı doğmakta, ancak cevaplayabilme fonksiyonu verilmemektedir zaten cevap verme fonksiyonunun verilmesi de doğru olmayacaktır. Bunun yerine yorum kısmı kaldırılmalıdır.

Daha iyi bir sistem olarak puan sistemini önerebilirim. Müşteriler her tamamlanan sipariş için kategori uyumu, zamanında teslim, kalite veya özgünlük gibi kriterler doğrultusunda puanlar verebilsin. En yüksek puanları alanlar için ana sayfada top 5 en iyi yazar listesi oluşturulabilir.

Bunlar benim sadece önerilerimdir.
Bu mesaj L0VERMAN tarafından 24.11.2015 17:03:02 tarihinde değiştirildi.
mcgrns

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
Katılıyorum, çok doğru. 
aakgun

Konu Sayısı: 1
9 yıl önce
Bahsettiğiniz puanlama sistemi hem yazarlar için hem de makale alan kişiler için oldukça güzel bir sistem olurdu.
AliBurakİLASLAN

Konu Sayısı: 2
9 yıl önce
Loverman hocama katiliyorum...

Vonzarovich

Konu Sayısı: 7
9 yıl önce
Aynen katılıyorum.  Daha açıklayıcı ve standart yorumlamalardan daha iyi olur.
blackboy

9 yıl önce
Puanlama yapılırsa o zaman sadece belirli insanların makaleleri satın alınır. Puanı az olan veya olmayan kişilerin makalelerini kimse almaz. Sistem 4-5 kişi üzerine kalır.
mühendis Burcu

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
genelde olumlu düşünen makale alıcıları yorum yapmıyor , olumsuz düşünen yazıyor bu eksi bir durum yazar açısından ama yorum artı puanlama iyi olur diye düşünüyorum..
MjBolubeyi

Konu Sayısı: 14
9 yıl önce
Arkadaşlar kötü yorum yapan kullanıcı yine kötü puan verebilir. Sonuç açısından bakınca çokta bir fark göremedim ben şahsen. 
argonunfatihi

Konu Sayısı: 3
9 yıl önce
Merhabalar arkadaşlar fakat ben düşüncelerinize katılmıyorum. Çünkü satın alan kişi yazarın yazdığı yazının ne yönden kötü olduğunu yorumuyla dile getirebiliyor,  tabi ki yazar alıcıya "ben bunu bu yüzden böyle yazdım sen benim keyfime karışamazsın" gibi negatif yorumlara cevap veremeyecektir fakat unutmayın ki her makalesine kötü yorum gelen yazar zaten "iyi bir yazar" değildir. Puanlama sistemiyle her bir yazar Android marketteki uygulamalardan farksız ve özgün değil kopya olurdu. Özgünlük kalitesine puanla geribildirim yapmak zaten fazlasıyla eksik bir kanı'dır. Zira "şu yazar şu kadar özgün" diyemeyiz. Yazar ya özgündür, ya değildir. Sizin bir cümlenizin google'da çıkması sizin "özgün değilsiniz" puanı almanız kadar saçma bir yöntem olamaz. İyimakale uzun zamandır övdüğüm fakat yönetimin bir nebze yazarlardan uzaklaşmasından yakındığım bir sistemdir. Biliyorsunuz iyimakale el değiştirdi, sunucu değiştirdi gibi şeyler yaşadık. iyimakale "beta" (deneme) bir sistem değildir. Tamamiyle hazır bir sistemdir (tamamlanmıştır).

Geliştirme amaçlı verdiğiniz örnekler güzel fakat bizim işimizde puanlama sistemi yazarları pazardaki bir domatesten farksız kılar. Unutmayın her birimiz özel insanlarız, kaliteli insanlarız ve iyimakale kalitesiz insanlarla bizleri buluşturmaz. 
sarikaya0271

9 yıl önce
Kesinlikle olumlu ya da olumsuz yorum yapılmasına KARŞIYIM..Öncelikle bizlere cevap hakkı tanınmaması bizi zor durumda bırakıyor. Hele ki siparis üzerine değil de hazır olarak yazdığımız makaleyi satın alan bir kişinin beklentisini karşılamayacak bir makale satın aldığında saçma sapan yorumlar yaparak makale yazan arkadaşlarımızın emeğine saygı göstermemesi ve müşteri her zaman haklıdır mantığıyla hareket edilmesi çok saçma. Sipariş üzeri hazırlanan makaleye yapılan olumsuz yorumu onaylamam ama anlayış gösterebilirim; ancak özellikle sadece konu başlığına bakıp hazır makaleyi alan ve umduğu gibi bi makale olmayınca saçma sapan yorumlar yapıp 2 lirası gitti diye kendini paralayan makale alicilarina asla anlayış gosteremem. Aylarca emek verip profilini zenginleştiren makale yazarı arkadaslarimizin yayınlanan yüzlerce makalesi aldığı onlarca olumlu yoruma rağmen bi tane kendini bilmez seviyesiz bi makale alıcısınin 2 lirası gitti diye saçma sapan yorum yapıp, makale yazan arkadaşlarımızın çoğunun kazançlarına engel olmasi ve makale yazma motivasyonunu düşürmesi , aylarca emek verip zenginleştirdigi profilini emeğini ziyan etmesi bu kadar kolay ve basit olmamalı.. burdan site yöneticilerine de sesleniyorum evet siz de kazanıyorsunuz ve sizin aracılığınizla biz de kazanıyoruz ama unutmayın ki biz olmasak sizin bu sitenizin hiç bi anlamı kalmaz.. Makale alicilarini koruduğunuz kadar makale yazarlarınizi da koruyabilecek tedbirler almalısınız. En azından şu yorum sistemini kaldırın puan olup olmaması çok önemli değil ama olmasa da olur. Makale alan arkadaşlarımızın memnunuyitesizligini size veya makale yazarına ozel msj olarak bildirmesi ve bununla ilgili çözümler üreterek magduriyetin giderilmesi iki tarafa da zarar vermez, fayda sağlar. Not: makale alan arkadaşlarımizin genelinden bahsetmedim ne istediğini bilen makale alicilarimız da var. Onları tezi ediyorum. Ayrıca bu konuyu açan arkadasa teşekkür ediyorum...
Yanıt Yaz