hscel
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 5 |
|
mehmet0635
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 9 |
|
Avza
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 7 |
Ben mobilden yazilan makaleleri uygun bulmuyorum. İllaki mobilden yazacağım diyorsan mobilde Türkçe sözlük uygulamasini aç ona göre yaz. Sonucta 30 makalede yazsan 300 makalede yazsan hepsini iyi yazmak zorundasin çünkü senin işin bu 1 sefer kötü yazdim diye bisey olamaz. Makaleni alici kişi buna ücret ödüyor. Onuda gectim puanlama sistemi olumlu veya olumsuz yazabilir olumlu yazinin tabiki arti puani olacaktir ancak makaleni alici kisiler senin makalen kaliteli ise eger senden almaya devam edeceklerdir. Benim kendi önerim haftalik istatistik degilde aylik olarak gecebilir. Puanlama sistemi bana göre orasi ve ben sürekli kontrol ediyorum
Bu mesaj mathdv tarafından 12.12.2015 02:41:31 tarihinde değiştirildi. |
Blue
Konu Sayısı: 9 Mesaj Sayısı: 71 |
iyi güzel de arkadaşım
"Birbirinden değişik örgü modelleri olduğundan haberimiz belkide yoktur. Çünkü insanlar özellikle bayanlar bazı modellere hasta olcak derece bağlanıyorlar. Peki bu modeller neler. Hangi modelleri daha önce görmedik. Bu modeller üzerinden en iyi model hangisi gibi değişik söylemlere tabi kalırız. Şimdi sizlere birçok modelden bahsedecem. Örgü sistemleri ve kullanım alanları hakkında bilgiler nakletcem." ben sana bunu yazmış olayım sen de olumlu yaz |