miniperi
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 28 |
|
guzellikreceteleri
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 10 |
|
SafakVakti
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 90 |
Alakasız ve baştan savma yazılar konusunda bir ceza sistemi getirilmesinden yanayım. Ya da bu yazıları eleyen çok ciddi bir sistem getirilmeli. Burada herkes iyiniyetli olduğu için göz ardı edilen bir şey var; tüm makaleleri aynı güvenle alamıyorsunuz. Bazıları soğuk duş etkisi yaratıyor. Ancak dil bölümü mezunu bir insana bakıyorsunuz bazen gerçekten anlatım bozuklukları dolu bir yazı yazmış. Ben de yazıyorsam böyle yazılar bilgim olsun isterim, telafi etmek isterim sonuçta bu yazıların karşı taraf için bir maddi karşılığı oluyor.Şöyle olabilir mi; yazı satın alındıktan sonra alıcı tarafından önce puanlansın. Eksi puan alan yazıların kredisi düşürülsün. Ama kredi herhangi bir istismarı önlemek için alıcıya gitmesin de yine yazarın bir başka kumbarasında biriksin. Olumlu puan aldıkça kredilerini geri kazansın Anlatabildim mi bilemiyorum ama yazarları daha özenli yazmaya teşvik edici bir şeyler olursa kalite konuşur burada ve o kadar güzel olur ki.
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
@ahemtkucuk
ödemeler ile ilgili bir değişiklik kısa vadede söz konusu olmayacak. 5 tl paypal için çok düşük bir ücret ki paypal tarafından yapılan kesintilerle elinize hiç bir şey geçmez. Benzer durum eft için de geçerli.
@RealTime kısa vadede kelime fiyatlarını arttırmayı düşünmüyoruz. Kelime fiyatları yaklaşk 1 ay önce arttırıldı ve sitemizin kestiği komisyon düşürüldü. Biz yazarlarımızın daha fazla kazanması için elimizden geleni yapıyoruz. @miniperi sohbet sistemini ile ilgili daha somut örneklerinizi bekliyoruz. Yazılımsal olarak elimizden ne gelirse yapmaya çalışırız. Yorumlara karşı yorum yapma konusunu gündemimize aldık. En kısa sürede geliştirmeye çalışacağız. @guzellikreceteleri ve @yaseminhoca ; benzer sorunları belirtmişsiniz. Öncelikle sitemiz sadece özgünlük garantisi veriyor bunu belirtmek isterim. Çok nadir de olsa özgün olmayan makaleler çıkabiliyor ve bu gibi durumlarda anında kredi iadesi yapıyoruz. Benzer şekilde eğer yazar konuyla alakasız içerikler gönderdiyse bize bildirirseniz incelemeye alıp gerekeni yaparız. Bunun için siparişlerinizde mümkün olduğunca detay verin. X,y,z kelimeleri makalelerde geçmeli, a,b,c kelimeleri koyu şekilde yazılmalı gibi. Bununla birlikte Türkçe kullanımında gerçekten büyük hatalar varsa bunu da bildirebilirsiniz. Türkçe'nin düzgün kullanımı bizim için önemli konular arasında. Siparişlere ve makalelere yapacağınız yorumlar çok önemli. Çoğu kişi bu yorumları dikkate alıyor. Ne kadar çok yorum yapılırsa o kadar iyi olur. Siz de yorumları kontrol edersiniz. Ceza sistemine çok fazla sıcak yaklaşmıyoruz. Kimsenin hakkını yemek istemeyiz. Sadece siparişi zamanında teslim etmeyen yazarlara ceza kesintisi yapıyoruz. Ama eğer kesin çözüm olabilecekse bunu da değerlendiririz. @makale@sergili.com konuyla en kısa zamanda ilgileneceğiz. |
miniperi
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 28 |
@miniperi
sohbet sistemini ile ilgili daha somut
örneklerinizi bekliyoruz. Yazılımsal olarak elimizden ne gelirse yapmaya
çalışırız. Yorumlara karşı yorum yapma konusunu gündemimize aldık. En
kısa sürede geliştirmeye çalışacağız.
Mesale örnek belirtilmek gerekirse özel mesajla anlık iletişim sağlanmıyor...bazen mesaj iki üç kere yollanadabiliryır facebook benzeri gibi sohbet programı olursa insanlar favori gördükleri yazarları ekleme olasılığı halinde ilk memnun kaldığı yazara yönelir yada memnun kaldıkları içerisinden karara varır... Bu ne kadar mümkün oda tartışılır elbet... ayrıca sevgili makalecim yazarlar ve alıcılar ayrı bir online listesinde görülmeli bu yan tarafta değil aşağı kısımda olursa ve sürekli online durumuna göre bir sistem geliştirilirse çok iyi olur kim online kim online değil görme şansı olur insanların... artı siparişler bölüştürülmeli bazı siparişlerin makale sayısı çok fazla üretim sağlıklı olması için farklı insanlara pay edilirse daha hoş olur fazla makale siparişleri buna göre düzenlenmeli makale 100 adetse yazar sayısı 3 tane olmalı buda makalede belirtilmeli... |
SafakVakti
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 90 |
Teşekkürler iyimakale. Kanımca site zamanla çok iyi işler yapacak ve bence oldukça ön plana çıkacak. O zaman 'kaliteli makale' terimi daha bir önem kazanacak diye düşünüyorum. Bir ikinci olarak burada sadece işimi yapmak istiyorum bu sebeple özel mesaj sistemini 'makale' konuları, siparişler dışında asla kullanmıyorum, gerek de yok. Bu sebeple özel mesajlaşma sistemine bir de 'engelleme' özelliği getirilirse çok sevinirim, umarım yanlış anlaşılmaz...
|
kamilaydin
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 57 |
|
nesli.hanım
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 4 |
En çok makale yazanlar şeklinde bir alan açılıp en çok hazır makale yayınlayanların günlük veya haftalık listesi yayınlanabilir. Bu şekilde hem yazarlar kendilerini daha çok tanıtmış olur hem de sitede bir rekabet ortamı oluşturulur. Dolayısıyla daha aktif bir ortam ve eğlenceli bir atmosfer oluşacaktır...
|
Hayalci
Konu Sayısı: 8 Mesaj Sayısı: 82 |
|
ceren
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
Merhaba, site fikri çok iyi ama konulara bakıyorum burçlar vs. Tamam bunu küçümsemiyorum fakat altını doldurabileceğimiz birbirimizle polemik yazıları yazabileceğimiz daha kapsamlı konu başlıkları olmalı. Bilim hakkında, toplumsal cinsiyet hakkında, iş cinayetleri... vb gibi daha güncel ve eleştiriye açık konulara dair bir başlık talep ediyorum. Bu bizim yazılarımızla olacak muhtemelen ama tek bir kişinin bu konularda yazı yazması da çok geliştirici olmayacaktır.
|