Önerilerinizi Yazabilirsiniz..
bsahiner

Konu Sayısı: 12
10 yıl önce
Siteye girildiğinde o sırada online olan kişiler görüntülenebilir mi?
bsahiner

10 yıl önce
Satış bekleyen makalelerin kaç defa izlendiği bilgisi verilebilir mi?
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
@bsahiner
İki isteği de gerçekleştireceğiz. Ancak tahminen tamamlanması 1 ay sürer. Ramazan bayramından sonra altyapı değişikliğine gidilecek. O esnada bu talepleri işleriz. Yazılımsal konularda taleplerinizi bize iletmeye devam edin. Basit işlemleri en kısa sürede gerçekleştiririz. Biraz daha detaylı işlemleri ise 1 ay içerisinde tamamlarız.
kamilaydin

Konu Sayısı: 2
10 yıl önce
Ödemelerde 30 TL EFT/HAVALE , 15 TL PAYPAL ve 15 TL üzeri miktarlarda ise bütün operatörlere ( kontör ) ödeme yapılması gerekebilir . 
kalemsilgi

Konu Sayısı: 6
10 yıl önce
Şu, son aktiviteler kısmında hangi siparişi kimin aldığının ilanı da verilebilir.
manibo45

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Daha önceden farklı bir başlıkta belirtmiştim, burada da bsahiner belirtmiş; makalelerimizin kaç kez görüntülendiği bilgisi eklenebilir, yazar açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum.
İkinci olarak ben de EFT miktarının düşürülmesini önereceğim. Mayıs ayında üye oldum ve şu ana kadar 12.81 kredim oldu. Bu hızla 1 yılda dolduramayacağım limiti. Paypal hesabım yok, almayı da düşünmüyorum, kesintilerden sonra kuşa dönecek alacağım ücret. Telefona kontör birçok arkadaşa uygundur belki, o da değerlendirilebilir elbette ama bana uygun değil, faturalı tarife kullandığım için.
Çok sayıda makale konusunda yönetimin bir dahli olur mu, sorumluluk almak isterler mi bilmiyorum. Ve bana çok da mantıklı gelmiyor yönetimden "yazarlara paylaştırın" gibi bir talepte bulunmak. Sipariş verenlerin bir kişinin aynı konuda 100 farklı makale yazmasının çok sağlıklı olmayacağını düşünüp parça parça farklı kişilere vermesidir en doğal olanı. Yönetim en fazla üst limit koyabilir belki; 20 den fazla sipariş verilmez vs gibi. Ama bunun da garantisi yok ki; 2 ayrı sipariş verip aynı yazara verdikten sonra bir anlamı yok. Neyse, bu çözülmesi karmaşık, daha doğrusu alınacak önlemin alıcı ve yazarı kırabileceği bir konu.
pelinsu

10 yıl önce
sayın manibo45 e katılıyorum.EFT miktarı düşürülsün.Bir çok kişide aynı talepte bulunmuş,bu konunun dikkate alınacağını umut ediyorum.
Bu mesaj pelinsu tarafından 20.07.2014 13:41:21 tarihinde değiştirildi.
Hayalci

Konu Sayısı: 8
10 yıl önce
Benimde bir önerim olacak.. Geçen gün daha önce forum kısmında okuduğum bir şeyi uzun uzun aradım ama bulamadım. Siteye bir arama kısmı eklenebilir mi?
oszlem

Konu Sayısı: 2
10 yıl önce
Yaşam tarzımızdan, fikir ve düşüncelerimizden asla birileri için vazgeçmeden özgürce yaşamaktır asıl yaşamak 
Bu mesaj oszlem tarafından 20.07.2014 14:06:11 tarihinde değiştirildi. Sebep:eksik metin
damla12

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
ben de EFT fiyatlarının düşürülmesinden yanayım. Pay pal kullanıcısı değilim ve olmayı da düşünmüyorum. EFT konusunda biraz daha kolaylık sağlanabilir, ve eminim bundan birçok yazar memnun kalacaktır.
Yanıt Yaz