bsahiner
Konu Sayısı: 12 Mesaj Sayısı: 125 |
|
bsahiner
Konu Sayısı: 12 Mesaj Sayısı: 125 |
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
@bsahiner
İki isteği de gerçekleştireceğiz. Ancak tahminen tamamlanması 1 ay sürer. Ramazan bayramından sonra altyapı değişikliğine gidilecek. O esnada bu talepleri işleriz. Yazılımsal konularda taleplerinizi bize iletmeye devam edin. Basit işlemleri en kısa sürede gerçekleştiririz. Biraz daha detaylı işlemleri ise 1 ay içerisinde tamamlarız. |
kamilaydin
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 57 |
|
kalemsilgi
Konu Sayısı: 6 Mesaj Sayısı: 33 |
|
manibo45
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 20 |
Daha önceden farklı bir başlıkta belirtmiştim, burada da bsahiner belirtmiş; makalelerimizin kaç kez görüntülendiği bilgisi eklenebilir, yazar açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum.
İkinci olarak ben de EFT miktarının düşürülmesini önereceğim. Mayıs ayında üye oldum ve şu ana kadar 12.81 kredim oldu. Bu hızla 1 yılda dolduramayacağım limiti. Paypal hesabım yok, almayı da düşünmüyorum, kesintilerden sonra kuşa dönecek alacağım ücret. Telefona kontör birçok arkadaşa uygundur belki, o da değerlendirilebilir elbette ama bana uygun değil, faturalı tarife kullandığım için. Çok sayıda makale konusunda yönetimin bir dahli olur mu, sorumluluk almak isterler mi bilmiyorum. Ve bana çok da mantıklı gelmiyor yönetimden "yazarlara paylaştırın" gibi bir talepte bulunmak. Sipariş verenlerin bir kişinin aynı konuda 100 farklı makale yazmasının çok sağlıklı olmayacağını düşünüp parça parça farklı kişilere vermesidir en doğal olanı. Yönetim en fazla üst limit koyabilir belki; 20 den fazla sipariş verilmez vs gibi. Ama bunun da garantisi yok ki; 2 ayrı sipariş verip aynı yazara verdikten sonra bir anlamı yok. Neyse, bu çözülmesi karmaşık, daha doğrusu alınacak önlemin alıcı ve yazarı kırabileceği bir konu. |
pelinsu
Konu Sayısı: 12 Mesaj Sayısı: 61 |
|
Hayalci
Konu Sayısı: 8 Mesaj Sayısı: 82 |
|
oszlem
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 29 |
|
damla12
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |