pelinsu
Konu Sayısı: 12 Mesaj Sayısı: 61 |
|
manibo45
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 20 |
Ödeme limitlerinin düşürülmesi konusunda epey talep var, umarım yönetim dikkate alacaktır.
Bir de ödeme yaparken kesintilerin yazarlar tarafından karşılanacağı bilgisi vardı yanlış hatırlamıyorsam. İnternet bankacılığı kullanıldığında (ki yönetim muhtemelen bu şekilde yapıyordur ödemeleri) birçok banka EFT ücreti kesmiyor. Uzun makaleler rağbet görmediği için kısa yazmaya çalışıyorum, bu sefer makale ücreti 1,02 gibi bir rakam oluyor. Bir de EFT kesilirse hiçbir şey kalamayacak yazara. Kısaca yönetimden talebim şudur; EFT limiti düşürülüp ücretsiz EFT hizmeti sunan bankalardan gönderilirse memnun olurum. Bunun hiç kimseye zararı olmayacak hatta yazarlara katkısı olacak. |
oszlem
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 29 |
|
pelinsu
Konu Sayısı: 12 Mesaj Sayısı: 61 |
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Eft ucretini 30 tlye dusurecegiz talepler uzerine. Ancak banka kesintileri konusunda yapabilecegimiz birsey yok. Eft islemi icin 2.5 ya da 3 tl banka kesinti yapiyor. Havale icin ise 1.1 tl kesinti yapiliyor. Paypalda kesinti yazarin hesap turune gore yapiliyor
Siparisler icin teklifiniz onaylanmadiginda email almaniz gerekiyor. Profilinize girip email tercihlerinizi kontrol edin. hem onayda hem redde email bildirimi aliyorsunuz. Sitenin bir sonraki yaziliminda site ici bildirim haline getirecegiz.
Site icin arama fonksiyonunu aktif hale getirecegiz.
Makale goruntulenme sayisini bir sonraki surumde gerceklestirecegiz.
Onerilerinizi yazmaya devam edebilirsiniz. Gerceklestirmek icin elimizden geleni yapacagiz.
|
SafakVakti
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 90 |
Bu önerilerle site çok daha aktif ve işlevsel hale gelecektir. Ben de açıkçası sitede çok kaliteli genç kalemler olduğunu düşünüyorum. Onların bir araya geldiği grup çalışmaları yapılabilir. Böylelikle makale havuzları oluşturularak, birkaç yazardan makalelerin yer aldığı makale grupları satılabilir. Yalnız bunu yaparken piyasada mevcut olan makale havuzu sistemine biraz daha esneklik kazandırmak için çarpıcı konulardan bir makale havuzunda değişik alanlardan gelen uzmanların konuya bakışı yer alabilir. Böyle bir eksiklik gördüm piyasada. Diyelim ki 'çocuk eğitimi' diye bir konu seçtik, bir yazarımız çocuk eğitiminin toplumsal dinamiklerini işlerken, öğretmen bir yazarımız deneyimlerini paylaşabilir, bir diğer yazarımız bir anne olarak çocuğunun eğitimiyle ilgili görüşlerini paylaşabilir, bir uzman arkadaşımız çocuk eğitiminde çok önemli bir konuyu ele alabilir. Bir nevi edebiyat dergilerinde yapılan 'tematik' çalışma. Bir konu ve birden çok bakış açısı ve uzman görüşü. Kaliteli işler çıkar diye düşünüyorum.
|
kalemsilgi
Konu Sayısı: 6 Mesaj Sayısı: 33 |
|
kamilaydin
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 57 |
|
dbul
Konu Sayısı: 14 Mesaj Sayısı: 64 |
|
manibo45
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 20 |
Bir önceki cevabımda da yazdığım gibi internet bankacılığı kullanıldığı zaman EFT, Havale ücreti kesmeyen bankalar var. Yani banka kesintileri konusunda yapabileceğiniz bir şeyler var. Bu dediğim sağdan soldan duyum falan değil, bizzat, sıklıkla kullandığım ve hiçbir kesinti olmayan bir hizmet. İlk ağızdan söylediğim halde inandırıcı gelmiyorsa dediğim buyurun inceleyin http://www.kredimevduat.com/eft-ucreti-almayan-bankalar/
Bu bankalarda hesabım yok, benimki kesinti yapıyor diyorsanız, e bi zahmet hesap açtırıverin. Sonuçta yüzlerce, hatta neredeyse binlerce kişiyle çalışıyorsunuz burada. 2-3 TL çok bir miktar değil gibi görünse de bin kişiyi düşününce 2000-3000 TL ediyor. Başka bir deyişle bu kesinti bir yazarın 2 makalesi demek. E yazık değil mi bunca emeğe, biz bankalardan zengin miyiz? Bir de puanlama konusuna değinilmiş önceki yorumlarda, benim de bir önerim olacak naçizane. Kapsamı sadece siparişle sınırlı olan bir puanlama sisteminden yanayım. Hazır makalelerde alıcı puanlama yapamamalı. Çünkü yazar kendi tasarladığı, oluşturduğu içerik çerçevesinde yazdığı bir makaleyi kimin alacağını ve alan kişinin ne beklentisi olacağını bilmesi mümkün değil, müneccim değiliz sonuçta. O yüzden hazır makale alıp beğenmedim, düşük puan veriyorum demek yazara büyük haksızlık olur. Ancak siparişte durum farklı; siparişi veren kişi ne istediğini açıkça belirtip makaleyi aldıktan sonra olumlu ya da olumsuz puanlama yapabilir, ne istediğini başta belirtmiştir çünkü. |