Önerilerinizi Yazabilirsiniz..
kalemsilgi

Konu Sayısı: 6
10 yıl önce
Evet ben yaklaşık 3 yıldır, Kuveyttürk katılım bankasıyla çalışıyorum. Şimdiye kadarki yaptığım EFT'lerde hiçbir ücret ödemedim. sadece yöneticilerimize değil, herkese tavsiye ederim.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
@manibo45 biz böyle bir banka mevcut değil demedik. Siz internet bankacılığından eft ücreti kesilmiyor demenize istinaden biz de bizim bankamızda kesildiğini belirttik. Burada yazarlar için elimizden geleni yapıyoruz ve gün geçtikçe ödemeler konusunda da daha çok şey yapmaya devam edeceğiz. Ödeme alan yazarlarımız bilirler, kimi zaman banka masrafını biz karşılıyoruz kimi zaman masrafı paylaşıyoruz. Kimi zaman da tamamen yazardan karşılamak durumunda kalıyoruz. Biz de bankalara komisyon ödemekten zevk almıyoruz. Burada yazarların ve alıcıların mağdur olmaması için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. "E bir zahmet hesap açtırıverin" gibi tutumlar hoş değil. Bilginiz olsun, zaten bu konuda başvurularda bulunduk.

Bu arada Havale/EFT ücreti ile ilgili güncelleme yapıldı. Artık 30 TL üzerinde para çekme işlemini yapabilirsiniz.
pelinsu

Konu Sayısı: 12
10 yıl önce
iyi makale gerçekten yazarın lehine çalışıyor.Gün geçtikçe daha iyi, iyileştirmeler  yapacaklarına ınanıyorum
kalemsilgi

Konu Sayısı: 6
10 yıl önce
İyi Makaleye EFT bakiyesini 30 TL olarak güncellediği için teşekkür ederim.
logestyle

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Paypal ödemesi 5 TL ye düşürülürse çok sevinirim
manibo45

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Daha önceden de bahsedilmişti sipariş teklifi ile ilgili bir talep ama nerede bulamadım (yani siteye arama bölümü şart :) ) neyse söylemek istediğim şuydu; siparişe teklif verdiğimde ve kabul edilmediğinde herhangi bir bildirim gelmiyor, profilimde işaretlemiş olmama rağmen. Ve bu bir seferlik falan değil, üye olduğumdan bu yana belki 10-15 teklif verdim sadece 1 kez kabul edilmişti o zaman bildirim geldi, kabul edilmeyenlerin hiçbiri gelmedi. Sebebi nedir acaba?

İkinci sorum şu; siparişle ilgili bilgiler anlaşma sağlandığında hemen kayboluyor. Anlaşma sağlandıktan sonra;
  • ilan kaç gün yayında kaldı
  • kaç teklif verildi
  • tekliflerin ortalaması
  • siparişi kim aldı
gibi istatistikî bilgiler verilebilir mi? Sipariş listesinin hemen altında ikinci bir liste şeklinde olabilir mesela. Çok değil 1 gün dursa bile yeter.
Yanıt Yaz