'oszlem' Adlı üyeyle iş yapmayın.
blacklord

Konu Sayısı: 2
'oszlem' Adlı üyeyle iş yapmayın.
10 yıl önce
oszlem adlı üyeyle makale ve sosyal reklam işi yaptık ücreti 20 gündür ödemediği gibi sürekli oyalıyor siz siz olun oszlem adlı üye ile iş yapmayın. Saygısız üslubu ve alaycı yaklaşımı sizi rahatsız edebilir. Yöneticilerimizi göreve çağırıyorum.
Yazarız12

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Bende kendisiyle makale işi yaptım ve aynı şekilde 20'yi aşkın gündür ödeme bekliyorum,dediğiniz gibi oyalamaya çalışıyor.Saygısız uslüp görmedim hatta saygılı davranıyordu o yüzden böyle bir şey yapmasına şaşırdım ve kendisine hiç yakıştıramadım.
Bu mesaj Yazarız12 tarafından 25.09.2014 09:51:15 tarihinde değiştirildi.
blacklord

10 yıl önce
Saygısız üsluptan kastım argo kelimeler değil ,lakayt tavırlar ödeme tarihlerine uymuyor hatta henüz hiç ödeme alamadık,sürekli bahaneler üretiyor 
oszlem

10 yıl önce
Blacklord sizin odemeniz yapildi insanlari lekelemeyin yazariz 12 size gelince siz siparisle odeme istiyorum dediniz siparise teklif verinz :)
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
Arkadaşlar öncelikle site dışında yaptığınız işler 2 tarafı ilgilendirir. 2. oszlem  hanım hakkında sitede bir kaç şikayet var değerledirip bilgi vereceğiz. Dün tamamlaması gereken bir sipariş vardı ve alıcı bu konuda şikayette bulunursa siteden uzaklaştırılacaktır. Lütfen site dışındaki alışverişlerinizi bu platforma taşımayın. Biz siteyi zaten bu tür problemler nedeniyle alıcı ve satıcı koruyan altyapıda kurduk. Güvenli alışveriş için si üzerinden alışveriş yapın ki dolandırılmayınız. 
blacklord

10 yıl önce
kimseyi lekelediğimiz yok para yattı diyorsun ortada para yok 4 gündür yazıyorum cevap vermiyorsun bide gelmiş pişkin pişkin konuşuyorsun para yattı demekle para yatmıyor para yatsa seninle ne kişisel sorunum varki buraya taşıyayım işini düzgün yapmıyorsun hakkım haram olsun
blacklord

10 yıl önce
özelden makale yazmak mantıklı değil görmüş olduk admin 
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
Siteden uzaklaştırıldı arkadaşlar son aldığı siparişide yapmadığı için. 
blacklord

10 yıl önce
Teşekkürler admin sitenin ne kadar kalıtelı bır sıte olduğu bir kez daha ispatlandı
Medya Haber

Konu Sayısı: 9
10 yıl önce
Çok yerinde bir karar tebrik ediyorum yönetimi. İşle alakalı bende sorun yaşadım o bayanla ama ödemesini önden yapmamıştım Allahtan. Günler oldu hala ses yok teslim ettiğim iş hakkında. Açıkçası sonuçta buraya girenlerin hemen hemen herkezin sitesi var ve bir çoğuna da Editör gerekli ve buradan temin etmeye çalışıyor. Başta ben. Buradan bir kaç editör ile çalıştım ve çalıştıklarım da belki doğru belkide değil bazı sebebler sürerek ( iş,okul yoğunluğu vs vs ) işi bırakmak zorunda kaldılar ani bir kararla. Ve mağdur olan biz olduk. Bu olay sizi elbette bağlamaz fakat buna bir çare bulunamazmı acaba ? Yada buradan sadece hazır makale alımımı yapalım ? Editör arayışında bulunmayalımmı ? Yada ani olarak işi bırakanlara ödemelerini yapmayacağımızı belirtsek ve yapmasak bunda bizim bir vebalimiz olurmu,suçlu sayılırmıyız ki açıkçası bu gibi durumları yaşarsam kesinlikle bir ödeme yapmayacağım saygılarımla.
Yanıt Yaz