blacklord
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 17 |
|
Yazarız12
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 65 |
Bende kendisiyle makale işi yaptım ve aynı şekilde 20'yi aşkın gündür ödeme bekliyorum,dediğiniz gibi oyalamaya çalışıyor.Saygısız uslüp görmedim hatta saygılı davranıyordu o yüzden böyle bir şey yapmasına şaşırdım ve kendisine hiç yakıştıramadım.
Bu mesaj Yazarız12 tarafından 25.09.2014 09:51:15 tarihinde değiştirildi. |
blacklord
|
oszlem
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 29 |
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Arkadaşlar öncelikle site dışında yaptığınız işler 2 tarafı ilgilendirir. 2. oszlem hanım hakkında sitede bir kaç şikayet var değerledirip bilgi vereceğiz. Dün tamamlaması gereken bir sipariş vardı ve alıcı bu konuda şikayette bulunursa siteden uzaklaştırılacaktır. Lütfen site dışındaki alışverişlerinizi bu platforma taşımayın. Biz siteyi zaten bu tür problemler nedeniyle alıcı ve satıcı koruyan altyapıda kurduk. Güvenli alışveriş için si üzerinden alışveriş yapın ki dolandırılmayınız.
|
blacklord
|
blacklord
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
|
blacklord
|
Medya Haber
Konu Sayısı: 9 Mesaj Sayısı: 18 |
Çok yerinde bir karar tebrik ediyorum yönetimi. İşle alakalı bende sorun yaşadım o bayanla ama ödemesini önden yapmamıştım Allahtan. Günler oldu hala ses yok teslim ettiğim iş hakkında. Açıkçası sonuçta buraya girenlerin hemen hemen herkezin sitesi var ve bir çoğuna da Editör gerekli ve buradan temin etmeye çalışıyor. Başta ben. Buradan bir kaç editör ile çalıştım ve çalıştıklarım da belki doğru belkide değil bazı sebebler sürerek ( iş,okul yoğunluğu vs vs ) işi bırakmak zorunda kaldılar ani bir kararla. Ve mağdur olan biz olduk. Bu olay sizi elbette bağlamaz fakat buna bir çare bulunamazmı acaba ? Yada buradan sadece hazır makale alımımı yapalım ? Editör arayışında bulunmayalımmı ? Yada ani olarak işi bırakanlara ödemelerini yapmayacağımızı belirtsek ve yapmasak bunda bizim bir vebalimiz olurmu,suçlu sayılırmıyız ki açıkçası bu gibi durumları yaşarsam kesinlikle bir ödeme yapmayacağım saygılarımla.
|