'oszlem' Adlı üyeyle iş yapmayın.
missaydemir

Konu Sayısı: 31
10 yıl önce
@tcn, yönetimin bu konuda yapabileceği tek şey birkaç defa sorun çıkaran yazarların uzaklaştırılmasından başka birşey olamaz diye düşünüyorum.
Yazarların ödemelerini yapmama konusuna gelince; işi sudan bir sebeple bile bıraksa her yazara ödemesini yapmak lazım diye düşünüyorum. Burda satılan yazıların fiyatının çok yüksek olmadığını hatta gayet uygun. Burdaki ruh bana göre çoğunlukla "amatör*" ve daha profesyoneli için rakamların da artması gerekli gibi geliyor bana. Bu işi meslek olarak gören ve geçimini sağlamayı düşünen kişilerle çalışmak en doğrusu sanırım.

Amatörden kasıt hobi olarak, dönemsel (öğrenciler özellikle) veya ihtiyaç olduğunda kısa süreliğine iş yapmaktır. Yoksa kimsenin kalemine bir diyeceğim yok.
kadir

Konu Sayısı: 11
10 yıl önce
Makale yazarlığı gelişmiş toplumlarda oldukça güzel getirileri olan bir meslektir. Milyonlarca internet sitesi için her gün milyonlarca makale yazılmakta ve sitelerin güncellenmesi sağlanmakta. İnternet ortamının canlılığı / renkliliği büyük oranda, "bilgi veren" rolünü üstlenen makale yazarları sayesinde olmaktadır. İnternet bilgi paylaşım temeli üzerine inşa edilen ve sonu uzayı da delip geçecek bir yapıdır adeta. Lakin temeli sağlamlaştıran makale yazarlarının moralini alçak, ceplerini delik, gözlerini baygın, suratlarını asık, umutlarını kırık  tutmaya çabalayanlar bu yüksek yapıda barınacak tek bir nokta bile bulamadan  önünde sonunda düşeceklerdir. Önü tamamen açık ve aydnlık olan "Makale Yazarlığı mesleği"ni yılmadan usanmadan devam ettirenler!
Hakkınıza göz dikenlerin "gelip geçici" küçük menfaatler peşinde koşan "küçük insanlar "olduklarının bilincini  ve farkındalığını her zaman taşımanızı öneririm.
İnterneti bilgi alma amacıyla kullanan milyarlarca insanın zihinlerindeki bilgi açlığını giderecek tek besin ; sınırsız hayal gücünüzün hamuru ve kalemlerinizden dökülen mürekkebin sıvısıyla yoğurulmuş zihinleri doyuracak zengin "bilgi besini" dir...
Kaleminize kuvvet!...

Yanıt Yaz