Otomobil , Otomotiv, Araç Sektörü Üzerine
fevziburada

Konu Sayısı: 5
Otomobil , Otomotiv, Araç Sektörü Üzerine
7 yıl önce
Arkadaşlar ben genelde yönettiğim e-ticaret sitesinin bloğu için , kendi sitelerim için vs. hazır makale satın alıyorum. E-ticaret sitesi otomotiv sektöründe olduğu için de otomobillerle, otomobil aksamlarıyla, yedek parçalarla, otomobil haberleri ile ilgili hazır makale sisteme düştüğü an kapıyorum. 

Ancak bu konuda yazan yazar sayısı çok az hatta bu aralar hiç yok. En son bir yazarın 4 makalesi vardı 500-700 kelime aralıklarında , birini alıp beğenince tamamını aldım ancak şuan hazır makalelerin otomobil bölümü bomboş duruyor.

Bu konular ile ilgili arkadaşların 500 kelime üzeri makalelerini hazır makale bölümünde görmek isterim açıkçası.

Sipariş konusu açabilirim ancak belirli konulardan ziyade yazarın günceli takip ederek içerik üretmesi veya ilgili olduğu konuda yazması nedeni ile hazır makale daha çok işime yarıyor.
Bu mesaj fevziburada tarafından 07.08.2017 11:11:06 tarihinde değiştirildi.
SecretPort

Konu Sayısı: 6
7 yıl önce
Takip ediniz bu hafta size çok güzel içerikler sağlayalım inşallah. Bunu duyduğuma çok sevindim.
Derhal şimdi bir tane yazıyorum

Bu mesaj SecretPort tarafından 07.08.2017 21:52:58 tarihinde değiştirildi. Sebep:adding any
sultana34

Konu Sayısı: 3
7 yıl önce
Bizim elimizde esimin yazdigi hazir makaleler var. Birkaç gün içinde topluca siteye ekleyecegiz. Ekledigimizde mesaj gonderebiliriz .
fevziburada

Konu Sayısı: 5
7 yıl önce
Kategori halen boş arkadaşlar :)
Yanıt Yaz