kirazdanküpe
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 7 |
Merhaba, Ben 20 yaşımdayım ve üniversite okuyorum. Okumama maddi destek olması ve 9 yaşımdan eri sürekli yazdığım için bu işi yapmayı seviyorum. Yetenekli olduğumu ve muhteşem olmasa bile oldukça kaliteli yazdığımı düşünüyorum. %90-100 arası kesinlikle özgün makaleler yazıyorum. Pekte iyi olmadığım ve yazarken azıcık zorlandığım konular: teknoloji, futbol, spor. Onun dışındaki konularda iyi olduğumu düşünüyorum. Ödeme önce olsun diye tutturanlardan değilim, güven önemli. Ziraat ve paypal ödeme yollarım mevcut. Çok büyük bir aksilik çıkmaz ise işi istediğiniz zamana yetiştirebilirim. Toplu alım yapmak istemiyorum, en fazla 10 tane olmasını istiyorum ki sorun çıkmasın, bittikçe yenilerini alırım diye düşünüyorum. Eğer makale yazdırmak isteyen olur ise pm atabilir ya da diyaloğun daha hızlı gelişmesi adına skype-eposta adresimi isteyebilirsiniz. Referans yazılarımı isteyenlere atabilirim. İyi günler herkese. |
argonunfatihi
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 27 |
Okul yolunda size başarılar dilerim. Umarım en kısa sürede makale alıcıları size ulaşır ve eğitiminiz için gerekli olan maddi desteği bu şekilde bulabilirsiniz. Ben de eğitim masraflarım için yazmaktan çok programlama yoluna gittim. Yeteneğinizden ve haz duyduğunuz bir şeyden para kazanmak oldukça güzel bir duygu. Para kazanmak, sevdiğiniz işi daha da sevdiriyor :)
Tekrar başarılar... |
kirazdanküpe
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 7 |
|
argonunfatihi
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 27 |