ozlemsena
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 4 |
|
Blue
Konu Sayısı: 9 Mesaj Sayısı: 71 |
|
Fatih137
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 75 |
Merhaba;
Başta sağlık ve teknoloji olmak üzere diyet, yeni cep telefonu ve araba haberleri, gündeme dair haberler, ekonomi, borsa, forex, kişisel gelişim, anne-baba, çocuk gibi birçok alanda Türkçe veya İngilizce içerik üretiyorum.
Siparişlerinizi işin sayısına bağlı olarak genelde 24 saat içerisinde ve süresi geçmeden teslim etmeye özen gösteriyorum.
İçeeikleri SEO uyumlu, ÖZGÜN bir şekilde ve doğru ANAHTAR KELİMELER yardımıyla hazırlıyorum.
Türkçe makaleleri 100 kelimesi 1.5 TL, İngilizce makaleleri ise 100 kelimesi 4 TL’den yazıyorum.
Ayrıca, Türkçe'den İngilizce'ye ve İngilizce'den Türkçe'ye tüm çeviri işlerinizi 100 kelimesi 4 TL'den yapıp en hızlı şekilde teslim ediyorum.
Son olarak, siteye satış için eklediğim makalelerin birçoğu bol miktarda alt başlık içeren borsada kazanmanın 10 yolu, forexte trade için bilinmesi gerekenler, Akdeniz diyeti nasıl yapılır, xxxx hastalığını önlemenin yolları vs. gibi onedio tarzı makalelerdir.
İlgilenen kişiler olursa birçok konuda farklı yazılar için özelden mesaj göndererek bana ulaşabilirsiniz.
Herkese iyi günler. Bol kazançlar.
|