PARA ÇEKME
mhmmtcbn1905

Konu Sayısı: 1
PARA ÇEKME
9 yıl önce
BEN BU MİNİMUM PARA ÇEKMEYİ DAHA DÜŞÜK SEVİYELERE İNDİRİLMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ SİTEDE ÇOK SAYIDA MAKALE YOK VE BUNUN DIŞINDA FİYATLAR ÇOK DÜŞÜK MİNİMUM BEDEL PAYPAL İLE 5 BANKALARA 15-20 LİRA CİVARI YAPILMALI BU ŞEKİLDE ÇOK ZOR OLUYOR PARA ÇEKMEK.
Bu mesaj mhmmtcbn1905 tarafından 14.11.2015 19:44:09 tarihinde değiştirildi. Sebep:DÜZENLEME
AliBurakİLASLAN

Konu Sayısı: 2
9 yıl önce
Bir sorum olacak. Benden tecrübelisiniz profilinize baktım da... Kredi kartı bilgileri vermeden para ödemesi yapılıyor mu? EFT ya da direk banka hesabına gönderilmesi gibi... Teşekkürler, bol kazançlar...
tarantula

Konu Sayısı: 7
9 yıl önce
bilgi olmadan ödeme almayı nasıl bekliyorsunuz anlamadım ? +10 TL Paypal, +30 TL hesaba bence çok makul. Aradaki kesinti miktarları düşünüldüğünde farklı platformlara göre oldukça iyi diye düşünüyorum. 
AliBurakİLASLAN

9 yıl önce
tarantula hocam, sadece yardım istedim :) 4 gündür kayıtlıyım. 15,5 kredim birikti. Sadece ödeme seçenekleriyle ilgili tecrübesi olan birinin tecrübesini sorum. Siz de biliyorsanız, anlatırsanız (ya da link verirseniz) sevinirim. Saygılarımla. Kolay gelsin...
tarantula

9 yıl önce
10 krediyi geçtiğinde paypal hesabınıza ödeme alabilmeniz mümkün. 30 krediyi geçtiğinde de IBAN numaranızı yazıyorsunuz hesabınıza tam rakamı atıyor site yönetimi. Yardımcı olabilmişimdir umarım. 
AliBurakİLASLAN

9 yıl önce
Aradığım şey tam olarak buydu. Teşekkür ederim. Kolay gelsin tekrardan... :)
tarantula

9 yıl önce
Ben teşekkür ederim, iyi forumlar. :) 
mhmmtcbn1905

Konu Sayısı: 1
9 yıl önce
MİNİMUM LİMİT 5 LİRA OLSA PAYPAL'DA 20 LİRADA BANKADA NE FARK EDER SİTE YÖNETİMİ İÇİN EN AZINDA BURADA ÇOK YAZI ALAMAYAN ARKADAŞLARA 3-5 BİR ŞEY KAZANIR BAZILARI BAŞKALARI KADAR MAKALE ALAMIYOR ZATEN ÇOK AZ SAYIDA MAKALE VAR SİTEDE ELE ALINACAK.
tarantula

9 yıl önce
Paypal yapılan her işlemden kesinti yapıyor zaten 5 lirada elinize ne geçecek ki öyle düşünün. Ayrıca onun önüne geçebilirler mi 2-3 makale satılsa 5 lira yapıyor zaten, sürekli ödeme talepleri gelir bu sefer olan ödemelerde aksar. Bence tam kararını tutturmuşlar şuan.
AliBurakİLASLAN

9 yıl önce
Aynen katiliyotum. Tam kararinda...
Yanıt Yaz