Paypal Konusunda Teyitsiz hesap Bilgilendirme
dostlux

Konu Sayısı: 4
Paypal Konusunda Teyitsiz hesap Bilgilendirme
10 yıl önce
Merhaba benim yaşadığım bir sorunu paylaşmak isterim.
Öncelikle uzun zamandır girmediğim sistemden bir makale almak için ödeme yaptım 5 kredi karşılığında 5.64 tl ödeme yaptım paypal hesabımla , meğer iyimakale el değişince sistem değişmiş baktım bir dakika içinde 5 tl geri gelmiş herhalde bir yanlışlık oldu diye düşünerek bir daha ödeme yaptım yine 5.64 tl çekildi ama 5 tl'si bu sefer yarım saat içerisinde geri döndü.
Öncelikle destek bölümünden iyimakaleye ulaştım paypal'in politikalarındnan kaynaklı diye cevap verilip sorunumu çözemeyince 1 gün sonra paypal müşteri hizmetlerini aradım.

Paypal Müşteri hizmetleri  bana iade konusunda Paypal 'in teyitisiz hesaplara otomatik para iade eden bir sistemin bulunmadığını, iade sisteminin tamamen İyimakale adlı firmanın sorumluluğunda olduğunu ve bu paranın bir kısmını neden olmadığını bilmedikleri bir şekilde parça parça iade ettiklerini söylediler.

Toplamda 5.64 *2 kere 11.28 tl ödeme yaptım
İyimakale bana 5 tl + 5tl + 0.64 tl geri iade yaptı kalan 0.64 tl içinde iade yapacaklarını söylediler bekliyorum.

İlk defa sipariş verecek veya uzun zaman sonra ilk defa sipariş verecek arkadaşlar için örnek teşkil etmesi konusunda bu başlığı açıyorum , paypal ile ödeme yapacaksanız öncelikle bu teyitli hesap işini iyi araştırın yapamıyorsanız da müşteri hizmetlerini arayın yardımcı olsunlar.
- Daha önce paypal hesabımdan ödeme yapmıştım bir sorun olmuyor diye düşünümeyin. 
 - Teyitli hesap için paypal hesabınızdan 3 tl kesiyor sonra bunu paypal bakiyenize iade ediyor,

İyi günler

dostlux

Konu Sayısı: 4
10 yıl önce
Son kalan 0,64 tl de iade edilmiş
İyi makalenin sorunları çözümü konusunda örnek olarak alabilirsiniz.

denizselime11

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Ben de paypalda hesap açtım. Benim de kredi kartımdan 3 lira çekip kredi kartını teyit ettiler. Geri de iade ettiler. Yanlız bana bir yerden para gelmişti. Para nerden geldi niye geldi diye hesabımı durdurdular. 
denizselime11

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Bana dediler ki birşey satın alıyor veya satıyorsanız, mutlaka bize bildirin. Mecburiymiş
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
Merhabalar,

Yaptığımız uygulama kredi kartını sahibinden izinsiz olarak kullanımları engelleme amaçlı bir uygulamadır ve Paypal'da teyitli kullanıcı olmama durumu yasal olarak yapılan alışverişlerde bir sorun yaratma olasılığı bulunabilen işlemlerdir.

Paypal'da ödeme yaptığınız 5,64 TL işlemler bizim hesaplarımıza 5 TL olarak yansımaktadır. Biz Paypal ile alınan hiçbir krediden komisyon almıyoruz, aksine Paypal'ın kendisi sizden komisyon almaktadır. Biz mağduriyetinizi karşılayabilmek adına Paypal'ın yaptığı kesintiyi de ticari hesaplarımızdan karşıladık.

Aracı kuruluşlara komisyon ödememek isterseniz kredi satın alımlarınızı doğrudan banka hesaplarımıza havale / eft yaparak alabilirsiniz.

İyi çalışmalar dileriz.

Yanıt Yaz