erinkaya
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 26 |
|
erinkaya
|
Mlkmhmt
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 85 |
Sanırım migrosta kartlar satılıyormuş. Kaert ücreti5 TL gibi bi rakammış. Normal kredi kartı gibi kullanılıyor. Bende kartı yok ama internet üzerinde bulunan paramı paypala çekiyorum oradan ya sitelerinde harcıyorum yada banka hesabına çekiyorum. Diğer sorular hakkında bilgim yok benim de
|
erinkaya
|
yasmin86
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 186 |
|
Mlkmhmt
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 85 |
|
Ayberk-2014
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 47 |
çok yerinde bir konu olmuş.Eğer forum da okuma fırsatı bulduysanız iyi makale satılıyor diye yönetici tarafından bir konu açılmış ve yazarlara 1 tl ye kadar kredilerin ödeneceği yazılmıştı hatta daha sonra yönetici ''lütfen yazarlar paralarını alsın ödemeleri zorla yapıyoruz'' demişti.Şimdi anlıyorum ki yazarların biriken paralarını alamamalarının nedenin benim gibi bu konuda çok fazla bilgiye sahip olmadıkları için krediler içerde birikiyor.Ayrıca beni rahatsız eden bir konu paypal hesabında illa da kredi kartı hesabı istemesi beni çok rahatsız ediyor.
|
erinkaya
|
erinkaya
|
bsahiner
Konu Sayısı: 12 Mesaj Sayısı: 125 |
Ben Paypall kullanıyorum. Sadece bir hesap açmak yeterli. Mutlaka kredi kartı kullanmanız gerekmiyor. Paypal'da biriken paranızı banka hesabınıza aktarabilirsiniz. Bunun için masraf almıyorlar ama 750 TL aylık limit uyguluyorlar. Bir de parayı 3-4 gün sonra hesaba gönderiyorlar. Ben bugüne kadar hiç sorun yaşamadım.
|