paypal kullananlar
DeathTime

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
PayPal nakit Kart'ta birçok ücret mevcut. Kartı tahsil ederken, para yatırırken, para çekerken vs. ücretler var. Onları paypal'ın sitesinde bulabiliyosunuz. Paypal nakit kart bi kredi kartı gibi çalışır ama kredi kartı değildir, karıştırmamak lazım yani. MasterCard geçen her yerde nakit kartı kullanabilirsiniz.
erinkaya

Konu Sayısı: 2
10 yıl önce
Bize nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz? Site yöneticimizin de belirttiği gibi onlar parayı vermek istiyor ama biz almıyoruz :) alamıyoruz :) Sadece hesap açıp oradan; örneğin garanti bankasına aktarmak için ilk izlememiz gereken yol nedir. Ben kredi veya makale satın almak istemiyorum sadece kazandığım parayı almak istiyorum mesela :) Sanırım bir çok arkadaşımızda aynı şeyi merak ediyor.
Teşekkürler
erinkaya

10 yıl önce
Peki paypal nakit kart aldım diyelim ve burada birikmiş kredilerimi alarak paraya cevirmek istiyorum. Yinede kredi kartım veya banka kartımla ilişkilendirmem gerekir mi? Paypal müşteri hizmetlerini arıyorum ama ulaşamadım onlarada soramadım daha bu soruyu ?
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
Merhabalar
Sağ üst köşede isminizin ve mahlasınızın yazdığı yere farenizi getirdiğinizde açılan alt menüden "Kazançlarım" kısmına tıklayarak para çekme talebi gönderebilirsiniz.

10 TL ve üzeri bakiyelerinizi Paypal hesabınıza çekebildiğiniz gibi, 30 TL ve üzeri bakiyelerinizi de dilediğiniz bir banka hesabına çekebilirsiniz.

Ödemeler en geç bir iş günü sonrasında tarafınıza ulaştırılmaktadır (Genellikle aynı gün içerisinde hesabınıza geçmektedir).

Ayberk-2014

10 yıl önce
750 tl aylık limit derken bizim hesabımızdamı bu miktar para mı bulunmasımı gerekiyor.ben paypal hesabı almak istedim ama kredi kartı hesap numarası vermeyince kabul etmedi
erinkaya

10 yıl önce
Para talebi konusunda bir problem olduğunu hiç sanmıyorum hatta "paralarınızı isteyin talep edin" diye başlık açıldığını bile gördüm :))  ilginiz için teşekkürler :) Biz sadece paypal kullanımı ile ilgili net bilgiye ulaşmak istiyoruz:) Belkide paypal kullanımı daha kolay ve kullanışlı olabilir diye :) Teşekkürler
erinkaya

10 yıl önce
Paypal Nakit kartla ilgili yaptığım araştırma sonucu;
1- Kartı alırken bşr kerelik 5 tl ödeniyor ( kart süresi 5 sene)
2- Her ay 1 tl kart ücreti kesiliyor, ancak hesabınızda bakiye yoksa bu ücret talep edilmiyor, talep edilmediği gibi daha sonraki aylarada aynsıtılmıyor
3- Hesap açma ve istediğiniz an kapatma ücretsiz
4- Kart iptali tamamen ücretsiz
5-Nakit kartınıza para geldi ve çekmek mi istiyorsunuz*
TEB bankasından cekerseniz 1 tl işlem ücreti alıyor
Diğer bankalardan çekmek isterseniz 5 tl işlem ücreti alıyor
6- Bu kartla alışveriş yapabilirsiniz ancak taksit imkanı yok
7- Anlaşmalı yerlerden içine parada yükleyebilirsiniz
müşteri hizmetlerine ulaştığım an bu kartı herhangi bir banka kartımızla ilşkilendirmek zorunda mıyız öğrenir öğrenmez bildiricem
:)

Ayberk-2014

10 yıl önce
teşekkürler
Yazarız12

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
erinkaya Paypal hesabı ve Paypal nakit kartı uzun bir süredir kullanıyorum. 5 tl ücreti sadece Migros gibi bayilerden alırken ödüyorsunuz ve ödediğiniz o 5 tl paypal kartınıza yükleniyor.
Paypal kartı ücretsiz bir şekilde Paypal nakit kart sitesinden de alabiliyorsunuz. Formu dolduruyorsunuz, adres bilgilerinizi yazıyorsunuz ve 2-3 gün içinde kart adresinize gönderiliyor. Kartı kullanmak için Paypal Nakit kart sitesine giriyorsunuz ve kartı aktif ediyorsunuz. Paypal Nakit Kart'da aylık 1 tl ücret kesiliyor. Eğer kartınızda para bulunmuyorsa kesin işlemi yapılmıyor. Ne zaman kartınıza para yüklerseniz o zaman aylık 1 tl kesim ücreti başlıyor. Bunun dışında başka bir kesim ücreti yok. Kartınıza para aktarırken,para yüklerken herhangi bir ücret kesimi olmuyor. Paypal Nakit Kartınıza Migros bayilerinden veya diğer anlaşmalı bayilerden para yükleyebiliyorsunuz ya da Paypal Hesabınıza biriken parayı ücretsiz bir şekilde aktarabiliyorsunuz. Paypal kartınız, banka kartlarından ayrı bir karttır. Her hangi bir banka kartı ya da kredi kartıyla ilişkilendirme işlemi yapılmıyor. 

Paypal hesabı konusuna gelirsek, Paypal hesabı açmak tamamen ücretsizdir. Hesabı açtıktan sonra hesabınıza kullanmak için kart tanıtımı yapmanız gerekiyor. Kart tanıtımı için Paypal Nakit kartınızı kullanabilirsiniz. Kart tanıtım işlemini yaptıktan sonra Paypal hesabınızı sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorsunuz.
İyi Makale'de biriken paralarınızı Paypal hesabınıza aktarabiliyorsunuz. 

Paypal Nakit Kart ve Paypal hesabı kullanımı tamamen basit ve kolaydır. Ayrıntılı bilgileri ana sitelerinden öğrenebilirsiniz. Burada bir konu açmanıza gerek yoktu aslında. 

Bu mesaj Yazarız12 tarafından 04.02.2015 02:10:47 tarihinde değiştirildi.
ruzgar12

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Sanırım ana sitelerde böyle bir anlatım bulamazdı tebrik ederim. İyi açmış iyi de yazarız12 cevap vermiş herkes aydınlandı bence.
Yanıt Yaz