kuyruksuzkedi
Konu Sayısı: 6 Mesaj Sayısı: 32 |
|
qikiki
Konu Sayısı: 6 Mesaj Sayısı: 15 |
Onu bunu bilmem de tarih boyunca insanların fikir ayrılıklarından nasıl bölündüğünü şu an temsil ediyorsunuz gibi yani bana öyle geldi.. Evet tarih bir bilim ve evet tarih genelde tarafsız olarak yazılmaz ama bu herkesin taraflı olarak tarihi yazdığı anlamına gelmez..
Bu mesaj qikiki tarafından 10.05.2015 15:09:24 tarihinde değiştirildi. |
kuyruksuzkedi
|
Türkçü Reis
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 10 |
Öncelikle benim nickim beni ilgilendirir. İkinci olarak evet yazılarım taraflı olacaktır. Atsız ata var olsun. Üçüncü olarak bugün Misak-ı Milli sınırlarımızda bile bizlere saldırılar olmakta. Gerek politik olarak gerekse askeri...
Bugün Azerbaycan'ın Hocalı kentinde soykırım yapan Ermenistan Türkiye Cumhuriyeti'ne soykırım yaptınız diyebiliyor. Bu düpedüz ahlaksızlıktır. Ve AB Parlamentosuda bunu tanıyor.
Tarafsızlık türküsüne lüzum yok.
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN.
|
Türkçü Reis
|
qikiki
Konu Sayısı: 6 Mesaj Sayısı: 15 |
Tabiki de kimsenin nicki kimseyi ilgilendirmez. Ben Türk'üm. Fakat Türk olmam beni üstün bir ırk yapmaz. Sonuçta ben kendi ırkımı kendim seçmedim. Bana göre her ırk eşittir. Bana göre iyi insan kötü insan vardır. Tarihin başlangıcandan beri insanlar bölünüyor. Irklar yüzünden, dinler yüzünden, para yüzünden insanlar yüzyıllardır bölünüyorlar, savaşıyorlar. Ne uğruna savaşıyorlar bir hiç uğruna savaşıyorlar. Kimse bana savaşın gerekli olduğunu savunmasın. Öncelikle diğer insanlara olan ön yargınızı kırın. Ben burdaki kimseyi tanımıyorum. Onlarda beni tanımıyor. Sadece burda bile çounuz. Kimse mükemmel değildir. Bu söylediklerimde kişisel şeyler değil. Sadece insanların bu denli birbirlerinden uzaklaşması beni rahatsız ediyor. Dünyada anlamlı şeyler kalmadığını düşünmeye başlıyorum. Lütfen artık şu ön yargılarınızı kırın ve kendinizi üstün görüp diğer kişileri ötekeleştirmeyin. Umarım söylediklerimi yanlış anlamazsınız. İnsan insandır. Birinin bağlı olduğu ırkıda kimseyi ilgilendirmez. Lale Müldür'ünde dediği gibi: '' Ben göğün vatandaşıyım.'' Umarım dediklerimi yanlış anlamamışsınızdır.
Bu mesaj qikiki tarafından 12.05.2015 02:30:23 tarihinde değiştirildi. |
kibrit
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 2 |
|
Türkçü Reis
Irklara ayrılmak hakkında kuran-ı kerim dede ayet vardır. Tanrı " Ben sizi tanışıp kaynaşasanız diye
kavimlere ayırdım" diyor. Fakat tarihe bakıldığında Türk her dönemde ezilmiş ve tarihten silinmek istenmiştir. En son örneği Komünist Rusya'nın komünizmi Türk Dünyası başta olmak üzere yaymasıdır. Bu duruma karşı Atatürk gibi Türk Milliyetçisi olmamak, herşey Türke göre Türk tarafından Türklük için dememek hainliktir. Hedefimde kimse yok. Yarası olan gocunsun. Hüseyin Nihal Atsızında dediği gibi "Türkçülük dünya üzerinde ezilen Türklerın kalkınmasını istemektir. Bunu faşistlik kafatasçılık olarak görmek hainliktir.".
|
kuyruksuzkedi
|
eylül bilge
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 2 |
Bu ne özgüven patlaması böyle ;sizin cevabınız mantıklı ,sizin cevabınız mantıksız diye.Her insanın milliyetine karşı sevgi ve saygı duymasından doğal olan nedir.Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan herkes kardeştir .Hiç bir ülkede farklı ırktan olanlara böylesine sevgi ve müsemaa gösterilmez.Misal ,hadi yürüyün Ermenistan da, hepimiz Türk'üz diye ,sonucunuz ne olur ,nelerle karşılaşırsınız bir bakın.Biz, yere düşen Türk bayrağını öpüp cebimize koyacak kadar hassas değerlerle yetişmiş vatan evlatlarıyız.İsmimizin başında Türk olmuş olmamış ,farketmez.Bu vatanla ,Türkçülükle sorunu olanları ,zorla mı burada tutuyorlar.Kimin kuyruk acısı var ?bü güzel ortamı germeye çalışmanın hiç bir anlamı yok.Herkes fikrini özgürce söylerken ,manevi değerlerimizi rencide etmesin! Sayfanın yönetimini göreve davet ediyorum.
|