Psikoloji Konusunda yazar aranıyor
celebi

Konu Sayısı: 4
Psikoloji Konusunda yazar aranıyor
9 yıl önce
Merhaba,
Psikoloji ve psikolojik hastalıklar konularında kaliteli makaleler hazırlayabilecek ve düzenli şekilde yazabilecek yazar arkadaşlar arıyoruz.
İstediğimiz yazılar tam olarak akademik olmasa da teknik detaylara giren yazılar istiyoruz. Dolayısıyla eğitimini psikoloji konusunda tamamlamış ya da halen devam eden arkadaşlar tercih sebeb.
elfglnr

Konu Sayısı: 1
9 yıl önce
Psikoloji konusu profesyonel alanım olmasa ilgilendiğim bir daldır. Freud ve Jung'un kuramları ilgimi çekmiştir. Bireylerin psikopatolojilerini inceleyen kitapları da sıklıkla okurum. Konu hakkında birşeyler yazmayı isterim.
mügegöer

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
Psikoloji isteyip okuyamadığım ama çok severek ilgilendiğim bir konu. Bu konuda faydalı olacağıma inanıyorum. İsterseniz görüşebiliriz.

dduru

9 yıl önce
Psikoloji mezunu olmasam bile oldukça ilgilendiğim bir alan. Hali hazırda hem araştırmayı hem de kalem oynatmayı sevdiğim bir konu ve sitede psikoloji alanında satışta olan bir makalem var. Yazdığım makale sizin için bilgi anlamında gerekli yeterliliği sağlıyorsa beraber çalışmak isterim. 
BURCUEMİNE

9 yıl önce
psikoloji ve kişisel gelişim konusuna çok meraklı biriyim ve bu konular hakkında çok fazla yazı yazabilirim. işinize talibim.
Dagdelen

9 yıl önce
Merhaba,
Sosyoloji Bölüm öğrencisiyim enformasyon için psikoloji dersleri de alıyorum. Ayrıca 2 Sene boyunca eğitim dili İngilizce olan bir Üniversitede Psikoloji okudum. İşinize talibim. Saygılarımla..
filozof1453

9 yıl önce
Felsefe bölümü öğrencisiyim kaliteli makale yazabileceğimi düşünüyorum .
sarahur

9 yıl önce
Merhaba,
Psikoloji son sınıf öğrencisiyim. Bölümümü severek ve ilgiyle okuyorum. Bu tür yazılar yazabileceğime inanıyorum. İngilizce okuduğum için ingilizce de yazabilirim.
aliosman

9 yıl önce
Merhabalat ben bu konuda bilimsel araştırmalar yapmaktayım son olarak insan psikolojisinin kendi kendini tedavi edebilmesi ile ilgli bir makale yazıp proje yarişmalarına yolladım suan birkaç bilim sitesinde yazarlık yapmaktayım.
Ferican

9 yıl önce
Psikoloji bölümü son sinif ogrencisiyim. Psikopataloji bilgimle size yardimci olmaya calisirim.
Yanıt Yaz