Pvp Tanıtım Siteme Adsense ve Özel Reklam Gelirlerine Ortak Yazar Arıyorum
MyTh

Konu Sayısı: 6
Pvp Tanıtım Siteme Adsense ve Özel Reklam Gelirlerine Ortak Yazar Arıyorum
9 yıl önce
Başlıktada belirttiğim gibi Pvp Tanıtım sitem bulunmakta gerek domain olarak gerek seo olarak site kalitelidir alexa değeri ve google'daki yeride iyi durumdadır. Bazı aylar 50 100 lira bazı aylar 200 250 lira getirisi bulunmaktadır. Gelirin değişme sebebi  adsense dışında server sahiplerinin siteye şahsi reklam vermeleridir. İlerleyen günlerde sitenin sıralaması ve içeriği arttıkça gelirinde artacağı kesin. Bu alanla ilgili ve bu konuda bilgisi olan düzenli ilgilenebilecek birini sitenin gelirine ortak etmeyi düşünüyorum.
İrtibat için
Tel : 545 368 80 52

ciyad

Konu Sayısı: 8
9 yıl önce
http://c2.me/ciyad adresinden yazarsan konuşabiliriz teşekkürler.
MyTh

9 yıl önce
Alım devam ediyor.
tarantula

Konu Sayısı: 7
9 yıl önce
merhabalar.yazar tam olarak ne yapıcak,pvp tanıtım sitesinde genelde server ipleri ve server sahiplerinin belirlediği birkaç yazıdan başka bir şey olmadığını biliyorum
MyTh

9 yıl önce
Merhabalar hocam, pvp serverler hakkında yararlı bilgiler oynanış biçimi karakterler özellikleri gibi gibi aklınıza gelebilecek birsürü konu var anlayacağınız.
dogukan34

Konu Sayısı: 4
9 yıl önce
Sizin için çalışıp buradan yazabilirim makul fiyatlarla alırsanız. 100 kelime 1 lira klasik. Site işleriyle uğraşamam fakat 5-6 sene metin2 oynamışlığım var.
MyTh

9 yıl önce
Doğukan bey şartları yukarda belirttim özel olarak bu siteyle ilgilenecek vaktim olsa kendimde gayet iyi makale yazabilmekteyim.
MyTh

9 yıl önce
Alım devam ediyor.
TequilaBlanco

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
Sayın reyna bey/hanım lütfen forumdaki bütün konuları hortlatmayınız. En son cevap 1 ay önce atılmış 1. Her konuda böyle.
Yanıt Yaz