REsimli makale eklerken resim yüklemede sorun yaşıyorum
Baris2424

Konu Sayısı: 6
REsimli makale eklerken resim yüklemede sorun yaşıyorum
5 yıl önce
Resimli bir makale yükleyeceğim. Lakin resimleri yükleyemiyorum bu konuda yardımcı olabilcek varmı_?
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
5 yıl önce
Merhabalar,

resmi öncelikle internet üzerinden resim yükleme sitelerinden bir tanesine yükleyin. 

https://prnt.sc/rzcw88

https://prnt.sc/rzcwpq

Bu şekilde de metin içerisine ekleme yapabilirsiniz. 
Baris2424

5 yıl önce
Makale içerisinde 10 adet görsel uygulamalı resim mevcut 10 adetini birden bu şekilde tek makaleye yükleyebilir miyim serdar bey?
iyimakale
Yönetici

5 yıl önce
Tabi yükleyebilirsiniz. 
Baris2424

5 yıl önce
Resimleri internet üzerine yükledim. mesaj yolu ile makale sahibine ilettim. Makale içerisine resimlerin nereye konulacağını makale içerisine belirttim :). bakalım inşallah problem olmaz
çay tiryakisi

Konu Sayısı: 0
5 yıl önce
Yine sorun yaşarsan, yazıyı olduğu gibi yükle. Bunun haricinde word dosyasını resimli şekilde dosya.co üzerinden gönder. Belki bu daha kolay olabilir. Anlatsan da karşındaki kişi yazıya hakim olmadan görselle metni birleştirmekte zorlanabilir :)) Kolay gelsin.
Baris2424

5 yıl önce
Dediğin gibi yaptım :). Word belgesi halinde yazıyı yükledim. Makalenin içine kırmızı yazı ile belirterek resimlerin yerini yazdım. Bunun yanı sıra Word belgesinin resmini alarak resimli halini dosya.com adresine yükledim. Böyle :) Ama gönül isterdi ki tek seferde yükleyelim :)
Zeyna

Konu Sayısı: 0
5 yıl önce
Ben de son günlerde, resimsiz makale yüklerken siteden düşüyorum:) 
iyimakale
Yönetici

5 yıl önce
@Baris2424 Blog sayfamız bitmek üzere, bu tür konulara orada daha detaylı değinelim.

@Zeyna hata var mı? Tekrar olduğunda ekran resmi alır mısınız? 
Baris2424

5 yıl önce
Teşekkür ederim. 
Yanıt Yaz