Romanim hazir
sessiz_yolcu

Konu Sayısı: 2
Romanim hazir
8 yıl önce
Roman serimin ilki bitmiş olup düzeltme yayınlamak için kurum yada kuruluşlar ariyorum
Rabia

Konu Sayısı: 1
8 yıl önce
merhaba yazdığınız romanın düzenlenmesi için yardımcı olabilirim. Word'e yazılan romanın kelime hatalarının bulunup düzenlenmesinde yardımcı olabilirim. bilginize sunulur.
karamurat

8 yıl önce
30 kitabın editörlüğünü yaptım. İmla, mizanpaj, kapak çalışması ve yayınevi konusunda yardımcı olabilirim.
KurşunKalem

Konu Sayısı: 11
8 yıl önce
Merhaba, tebrik ederim dostum. Benim de bir kitabım hazırda ve bakalım ilerde basılmasını isteyeceğim sanırım. İnternet platformunda yayınlamayı tercih ettim ben, aşırı ilgi gördü ve kitaba dönüşmesi için doğru zamanı bekliyorum. Sana kesinlikle yazmaya devam etmeni öneriyorum ki, mutlaka devam edeceksindir. En iyi başarıları elde et, biz de senin adına gururlanalım dilerim. ^_^
sessiz_yolcu

8 yıl önce
oncelikle Kurşunkalem kardeşim teşekkürler sanada bu uzun yolda kolaylik verir inşallah. Ben bu yola artik koymaya karar verdim emekleri ya alip kitabımı yayinlayip ileriki safhalarda seri bitimi beyaz perdeye aktartacağım yada bu yolda tozlu sayfalarda yer alacağım beklemekle olmuyor
sessiz_yolcu

8 yıl önce
karamurat kardeşim editorlük yapmişsin ben bu yolda resmi bir kuruluş çalişani varsa özelden ulaşmasi için yazdım..
karamurat

8 yıl önce
Şu an iş yaptığım bir yayın evi var, bir çok yayın eviyle de görüşüyorum. Kendi kitabım da var çıkmış olan. Sayfa sayısına bağlı olarak belirli bir ücret karşılığı romanını yayınlatabilirsin. Örnek olarak veriyorum; 208 sayfa bir roman 1000 adet basılmış hali maliyeti 4000 TL civarında. İlgilenirseniz yardımcı olurum.
Yanıt Yaz