Rütbe Sistemi Geliyor!
hyat

Konu Sayısı: 6
7 yıl önce
Rütbe sistemine bayıldım. Daha yeni bir yazar olmama rağmen bu değişliği sonuna kadar destekliyorum. Yalnız bu değişikliğin yanı sıra bir yazarın alabileceği sipariş sayısı da günlük olarak sınırlandırılsa nasıl olur?
Moderatör

Konu Sayısı: 20
7 yıl önce
Kısıtlamadan yana değiliz. Sonuçta her yazar aynı şekilde çalışmıyor kimi tüm gününü bazen bu işe ayırırken kimi sadece günde bir kaç saatini ayırabiliyor.  Zaten yazabileceğiniz kadar sipariş alıyorsunuz. Daha fazla zamanı olan kalan süreyi hazır makale yazarak değerlendirebilir.

Yazarın elindeki iş durumunu gösteren ayarlamayı da bu sistem ile birlikte yapacağız zaten :) 
Bu mesaj Moderatör tarafından 16.01.2018 19:34:20 tarihinde değiştirildi.
hyat

7 yıl önce
Onu demek istemedim. Örneğin bir yazar birden fazla sipariş aldığında diğer yazarlar pek fazla alamıyor. Hazır makaleler de hızlı bir şekilde satılmadığından siparişler kadar gelir getirmiyor. Ama yinede sizler en iyisini düşünür ve yaparsınız. Kolay gelsin. Teşekkürler.
Moderatör

Konu Sayısı: 20
7 yıl önce
Anladım sizi ama hop dur sen bu kadar alma birazda başkaları alsın diyemeyiz ki :) İşini iyi yapan kişileri tercih ediyorlar genelde. Hazır makale de gündemi takip ederseniz daha hızlı bir şekilde satıldığını göreceksiniz. Forumda yaptığımız önerilere göz atmanızı öneririz. 
hyat

7 yıl önce
Anladım, forumun takipçisiyim zaten teşekkürler.
bsahiner

Konu Sayısı: 12
7 yıl önce
Öncelikle yerinde bir çalışma olmuş. Emekleriniz için çok teşekkürler.Bu arada bir sorum var: Sipariş ile tamamlanan makale sayısı derken, sipariş sayısı mı esas alınacak, yoksa siparişlerin içindeki makale sayısı mı?
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
7 yıl önce
Sipariş içinde ki makale sayısı esas alınacak. 1 sipariş 20 makale ise; 20 katkısı olacak size.
Makaleyazarı33

Konu Sayısı: 3
7 yıl önce
Ben heyecanla bekliyorum :)
Yanıt Yaz