Sabit Ve Düzenli Gelir İle Çalışmak İsteyen?
missaydemir

Konu Sayısı: 31
Sabit Ve Düzenli Gelir İle Çalışmak İsteyen?
10 yıl önce
Merhabalar;
Web sitelerimizde kendisine verilecek olan işleri yapabilecek bir arkadaş ile sürekli olarak çalışmak istiyoruz. Genel olarak yapılacak işler:
  1. Seo uyumlu makale ve seo uyumlu açıklama yazılacak (Her hafta planlanan sayıda içerik günlere bölünerek girilecek)
  2. Sosyal medya hesapları etkin ve verimli kullanılacak (Özellikle facebook paylaşımları etkileşimi yüksek olmalı bu yüzden neyi nasıl hangi kelimelerle paylaşacağını bilmeli)
  3. Kısacası her gün 2-2.5 saat gibi bir zaman sitelere ayrılacak.
Sitelerimizin tamamı moda sitesidir ve ticari yönü olan sitelerdir. Bu yüzden 3 gün çalışıp 5 gün ortadan kaybolacak kişilere uygun değildir. Uzun uzun şu şöyle bu böyle olacak demek çok doğru değil çünkü dönem dönem stratejiler ve ağırlık verilecek alanlar değişebilir.

Çalışacak arkadaşın işini kolaylaştıracak her türlü yardım kendisine sağlanacaktır. Ancak modanın her alanı ile ilgili olması gerekiyor. Şundan, şundan anlarım ama bunda pek bir bilgim yok dememeli.

Ödemeleriniz 15 günde bir yapılacaktır.

Kendiniz hakkında kısa bir bilgi ile istediğiniz ücreti özel mesaj olarak yollayabilir sormak istediklerinizi bu konu altından sorabilirsiniz.

Herkese bol kazançlar.

yasmin86

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Benzer bir projede uzun süre çalışmışlığım var. Bu nedenle hemen gönderiyorum :)

Bu mesaj yasmin86 tarafından 16.09.2014 23:46:55 tarihinde değiştirildi.
pelinsu

Konu Sayısı: 12
10 yıl önce
bende talibim:)
serhatoz

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Modadan hiç anlamıyorum yaa tarih, edebiyat,  hukuk, spor, güncel veya siyaset ile ilgili bu tarz çalışmalar var mı ? Varsa beni yönlendirir misiniz ?
missaydemir

Konu Sayısı: 31
10 yıl önce
malesef sadece moda
kbra

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Modayı yakından takip eden birisiyim. Sitenize zaman ayıracak oldukça fazla vaktim de var. Sorumlu olduğum görevi titizlikle ve belirlenen kurallar dahilinde yaparım. Yanıtınızı bekliyorum iyi çalışmalar.
Yanıt Yaz