Şafak Vakti'ne Teşekkürler
MjBolubeyi

Konu Sayısı: 14
10 yıl önce
Demek ki Böcek yazıları hâlâ devam ediyor. Böcek yazılarından ben de bir tecrübe yaşamıştım sanıyorum :) "Kulağakaçan böceğine ismi dolayısıyla iftira atıldığı, aslında faydalı olduğu" gibi bilgilerle mizah katmaya, eğlenceli hale getirmeye çalışmıştım oradan hatırlıyorum, iyi bir tecrübeydi, umarım alıcı içinde iyi bir tecrübe olmuştur. :)
Bu mesaj MjBolubeyi tarafından 27.07.2014 05:02:20 tarihinde değiştirildi.
dbul

Konu Sayısı: 14
10 yıl önce
@MjBolubeyi sizin yazılarınız da başarılı. Ek olarak Seo konusunda da bilginiz ve tecrübeniz olduğu belli oluyor. Son dönemlerde kendinizi unutturdunuz ama sınavlarınız varmış sonradan belli oldu. Onlar daha önemli. Başarılar :)

Yazarların yazılarının başarılı olmasının altında biraz da okurlarını anlamaları yatıyor. Yazarın kafasında canlandırdığı bir okur tipi var, bir de gerçek bir okur var. Bu ikisi arasındaki fark ne kadar az olursa yazının başarılı olma şansı o kadar yüksektir. Siteye gelen kişi aradığını bulamayınca sorun başlıyor. Bunun farkında olan yazarlar zaten kendilerini belli ediyorlar.
giz33

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
dbul, biz sana teşekkür ederiz anlayışından dolayı. Beğenmen çok mutlu etti beni. Sitene hep faydalı olmak dileği ile...
Yanıt Yaz