SAĞLAM MAKALE YAZAN YAZARLAR ARANIYOR
Barnabas

Konu Sayısı: 2
9 yıl önce
Sürekli kitap okuyan biri olarak istediğiniz makaleleri yazabileceğimi düşünüyorum.
muhammethanifi

9 yıl önce
mrb, konular ne üzerine olacak eger uzmanlık alanlarıma giriyorsa çok rahat bir şekilde 1000 kelime veya daha ayrıntılı sekilde makale yazabilirim.
zencose

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
Konusunu verin gerisini bana bırakın.
ChatLaf

9 yıl önce
sohbet, chat, chat odaları, sohbet odaları, sohbet yap, chat yap, çet, sohpet, bayan sohbet, mynet sohbet, mynet chat, bizimmekan sohbet, vs vs gibi kelimeler üzerine arkadaş yazılacak olan makaleler işlerimden dolayı pek sizlere dönemedim kusura bakmayın, konu halen günceldir kimseyle anlaşma sağlanmamıştır.
Prof

Konu Sayısı: 1
9 yıl önce
Bu bahsi geçen sitelerin içerikleri neler? En az kaç kelime istiyorsunuz? Kelime başı ne kadar ödeme söz konusu? Günlük 40 makaleden 25 günde makaleler biter fakat öyle içerikler ve ücret konuşulmadan bu iş biraz zorlar. Kaldı ki günde 40 makale yorar. Niyetiniz emek sömürüsü değilse mesajima cevap verebilirsiniz.
ChatLaf

9 yıl önce
Ben sizlerden kırk makale istemedim zaten diyer siteler için anlaşma sağlandı iki sitem için günlük 1000 kelimelik makale yazacak aday yada aday adayı arıyorum dedim konuyu saptırmayalım yada yorumları dikkatli okuyalım konu halen günceldir.
Prof

9 yıl önce
Keşke site içeriklerinden de biraz bahsetseniz. Ona göre aday olanlar olacaktır. Ayrıca yazdığınız ilk mesaja bakarsanız oradan "en az 1000 ve üstü makaler" diye bir ibare olduğunu göreceksiniz. 
ChatLaf

9 yıl önce
Prof ; 1000 kelimelik makale demiş olmayayım:D
Prof

9 yıl önce
Yazan tam olarak şu:
"Bir diyer konu ise en az 1000 ve üstü makaler yazacak sahış aranmaktadır."
ChatLaf

9 yıl önce