Sağlık Sitemize Düzenli Makale Yazacak Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
emeraldtuba

Konu Sayısı: 2
10 yıl önce
Pardon :) 150+ kelime 25 makale 15tl yazmışsınız gerçekten harika fiyat
sbaydar

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Forum disindan anlasma yapilmistir. Tesekkurler arkadaslar
sbaydar

10 yıl önce
Hanimefendi ben size o sekilde fiyat teklifinde bulunmayi uygun gormusum demek ki. Tesekkurler.
nurgunak

10 yıl önce
50 makale 150+ 30 lira gerçekten iyi bir fiyat :) Emeraltuba sadece sana önerdikleri bir fiyat değil. Herkese sanırım mesaj atmışlar. Sen üstüne alınma canım. 50_60 kuruşa rewrite arıyorlr sanırım.
nurgunak

10 yıl önce
50 makale 150+ 30 lira gerçekten iyi bir fiyat :) Emeraltuba sadece sana önerdikleri bir fiyat değil. Herkese sanırım mesaj atmışlar. Sen üstüne alınma canım. 50_60 kuruşa rewrite arıyorlr sanırım.
emeraldtuba

10 yıl önce
sipariş veren zaten ucuza almak isteyecek :) onu suçlayamam ama buradaki bizim gibi yazan kişiler gerçekten bir hiç uğruna yazıyorlar zamanlarına yazık :( böyle olunca biz de iş bulamıyoruz yüz makaleyi belki de 70ten daha düşük fiyatlara yazanlar var 250 kelimelik
sbaydar

10 yıl önce
arkadaşlar lütfen eleştirmenin bir anlamı yok. Ticaret bu . Yazmak isteyen belki çıkabilir. Siz yazmayabilirsiniz. Gayet normal . Fiyat olarak da oldukça düşük. Ben de farkındayım. Ama belki de o paraya ihtiyacı olan arkadaşlar vardır. Küçümsemenin anlamı yok. Yazmak istemeyen yazamam der konu kapanır. Burda tartışmanın küçük görmenin anlamı yok. Siz de site açın siz de 100 kelimesini 1 tl den yazdırın o zaman. Aylık 150 makale en az 150 ile 250 tl yapar. Burada sadece makaleye bu kadar para verecek kim var merak ediyorum.
150 + kelime günlük 4 yazı eklenmek üzere yazabilecek 4 ayrı arkadaş bulunmuştur. Fiyatı da sizin komik bulduğunuz rakamlardır. Ama ihtiyacı oldukları için kabul etmişlerdir. Hepinize teşekkür eder iyi geceler dilerim.
emeraldtuba

10 yıl önce
Ben size sitem etmiyorum. Dediğiniz gibi ticaret meselesi. Ama ben mesela bir makaleyi en az üç kaynaktan araştırıyorum ve bazen bir saati bile aşıyor yazmam. Bende 100 kelimesini çoğu zaman 500e yazıyorum ve bu da can sıkıcı. Belki satın alanlar tarafından normal fiyatlarda almak pahalı olabilir ama bütün yazar arkadaşlarımızın birlik olup bir sınır koyması lazım. Yoksa gülünç fiyatlara daha çok yazarız ve makalede ismimiz geçse yine iyi o bile geçmiyor. 
erhanturan

10 yıl önce
Buraya yazmam ne kadar dogru bilmiyorum ama r10 gibi taban fiyat koymaliyiz
nurgunak

10 yıl önce
Erhan bey taban fiyat var zaten ama panelden ya da özelden anlaşan arkadaşlar var fiyatlar o sebeple düşüyor.
Yanıt Yaz