emeraldtuba
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 20 |
|
sbaydar
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 6 |
|
sbaydar
|
nurgunak
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 27 |
|
nurgunak
|
emeraldtuba
|
sbaydar
arkadaşlar lütfen eleştirmenin bir anlamı yok. Ticaret bu . Yazmak isteyen belki çıkabilir. Siz yazmayabilirsiniz. Gayet normal . Fiyat olarak da oldukça düşük. Ben de farkındayım. Ama belki de o paraya ihtiyacı olan arkadaşlar vardır. Küçümsemenin anlamı yok. Yazmak istemeyen yazamam der konu kapanır. Burda tartışmanın küçük görmenin anlamı yok. Siz de site açın siz de 100 kelimesini 1 tl den yazdırın o zaman. Aylık 150 makale en az 150 ile 250 tl yapar. Burada sadece makaleye bu kadar para verecek kim var merak ediyorum.
150 + kelime günlük 4 yazı eklenmek üzere yazabilecek 4 ayrı arkadaş bulunmuştur. Fiyatı da sizin komik bulduğunuz rakamlardır. Ama ihtiyacı oldukları için kabul etmişlerdir. Hepinize teşekkür eder iyi geceler dilerim. |
emeraldtuba
Ben size sitem etmiyorum. Dediğiniz gibi ticaret meselesi. Ama ben mesela bir makaleyi en az üç kaynaktan araştırıyorum ve bazen bir saati bile aşıyor yazmam. Bende 100 kelimesini çoğu zaman 500e yazıyorum ve bu da can sıkıcı. Belki satın alanlar tarafından normal fiyatlarda almak pahalı olabilir ama bütün yazar arkadaşlarımızın birlik olup bir sınır koyması lazım. Yoksa gülünç fiyatlara daha çok yazarız ve makalede ismimiz geçse yine iyi o bile geçmiyor.
|
erhanturan
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 13 |
|
nurgunak