satılan makale için alıcının yorumu
pelinsu

Konu Sayısı: 12
satılan makale için alıcının yorumu
10 yıl önce
satılan makalem hakkındaki yorumlar benim için gerçekten çok motive edici. Yorumlar mutlaka olumlu veya olumsuz şekilde belirtilmeli ve yapıcı şekilde yapılmalı.Bu nedenle uğurkuyumcu'ya teşekkür ediyorum.
mazimdekiler

Konu Sayısı: 20
10 yıl önce
İlk yorumumu yapan Uğurkuyumcu bey'e ben de çok teşekkür ediyorum. Pelinsu hanım söylediğinize kesinlikle katılıyorum. :)
Ahmt

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
İlk makale yorumumu yapan uğurkuyumcu beni ayrı bir şekilde motive etmiştir teşekkür ederim şahsına.
pelinsu

Konu Sayısı: 12
10 yıl önce
arkadaşlar ,tek bir şahıs üzerinden gitmektense; verilen emeğin karşılığında ,yapıcı yorum yapan herkese teşekkürler.
as

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Alıcı yorumu demişken satılan hazır makalelerde olumlu ya da olumsuz bir yorum alamamak neyi ifade eder? Özellikle makale alımı yapan kişilerden yorum alabilir miyim
yasmin86

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Ben makale alımı yapmıyorum ama satışta biraz tecrübeli olduğum için cevap vereyim. Alıcıların bazen hiç bir yorum yapmaması satıcılarda acaba beğenmedi ondan mı düşüncesi yaratsa da aslında onunla alakalı değil. Bazı alıcılar yorum yapma gereği duymuyor ya da özel mesaj yolu ile düşüncelerini anlatıyor. Bazı alıcılar ise tavsiye amaçlı yorum bırakıyorlar. Bazı alıcılar ise hiç bir şey belirtmeden iyi ya da kötü demeden makale alımına devam ediyor ya da özel olarak bana bu konuda yazar mısın diye rica ediyorlar. Bende ilk başlarda çok takardım aslında neden bir yorum yapmıyorlar diye ama artık çok önem vermiyorum. Tabi ki alıcıların yorumları çok çok önemli ama yorum yapmak istemiyorlarsa da neden diye sorgulamıyorum :)

as

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Anladım Yasemin Hanım teşekkür ederim demek ki takmamam gerekiyormuş :)
Mlkmhmt

Konu Sayısı: 4
10 yıl önce
eskiden ilk makaleleri genelde iyimakale alırdı onun haricinde ilk yorumumu Şafak Vaktinden almıştım çok mutlu olmuştum. Eğer ondan bahsettiğimi görürse teşekkür ederim ona =)
Yanıt Yaz