swilen
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 10 |
Arkadaşlar günlük 15 000 ziyaretçisi olan sitemi satıyorum. 20 000 üzerindeydi aslında ziyaretçi ama (seo ile uğraşanlar bilir) google zaman zaman dalgalandırıyor sıralamaları. Şu anda da öyle bir zaman dilimi o nedenle 15 000 lere geriledi. Kısa zamanda tekrar eski sayıya ulaşır site. Sitede 5-6 yazı dışında 600-700 kelimenin altında yazı yoktur. Hepsi de özgün yazılar. Hatta yorumları bile özgün mü diye kontrol ediyorum. Sitenin 1500 lira civarı geliri var. Bunun 850-1000 TL si adsense. Diğerleri özel anlaşmalı reklamlar. İki tane firmanın reklamı var. Biri 1 senedir ödüyor. Diğer iki aydır ödüyor. Admatik reklamları eklenerek ve tanıtım yazısı alınarak 400-500 lira daha gelir elde edilebilir isteğe göre. Ama ben tercih etmedim. Benim hedefim siteyi büyütmek. Site bir sağlık sitesi. Sağlık siteleri arasında öncü sitelerden. Birçok konuda ilk sıralarda çıkıyor. Çok özenerek bu seviyeye getirdim siteyi. Bu yönde düşüncesi olanların bulabileceği en iyi sitelerden.
Bu mesaj swilen tarafından 20.03.2017 13:23:21 tarihinde değiştirildi. Sebep:eksik Siteyi satma nedenim eşimin ısrarla yemek tarifi sitesi istemesi. Yemek tarifi videosu çekmek istiyor site ve youtube için. İki projeye aynı anda vakit ayırmak zor. Site için düşündüğüm rakam 45 000 lira. Ama ciddi alıcılar arasın esnek bir pazarlık payı var İyi bir indirim yapabilirim.Bugün 15 000 liraya yatırım için alınan daireler 600-700 lira getiri sağlıyor. Çalışanların %80'i 1300 liraya günde 8-9 saat çalışıyor. Bu siteye günde 3-4 saatinizi ayırarak çok daha fazlasını kazanabilirsiniz. Ayrıca 1-2 sene benim verdiğim özeni gösterirseniz gelirininz 2 ye 3 e katlacaktır. Sitede sadece birkaç tane tanıtım yazısı var. Çok sık almıyorum. Site link çöplüğü olmasın diye. Burada yazarlık yapan arkadaşlardan bütçe ayırabilecek varsa iyi bir fırsat. kendi sitesi için içerik üreterek çok daha fazlasını kazanabilir. İlgilenen arkadaşlar mesaj atsın lütfen. |
swilen
Sitenin 1000 tl üzerinde birsürü linki var. Çok kaliteli backlinkleri olan site. cumhuriyet gazatesi, yeni akit, tgrthaber.com, ihlas haber ajansı, webtekno gibi öncü sitelerde tanıtım yazılarımız var. yeni site kursanız en az 1 sebnede bu seviyeye getirirsiniz. O da seo danışmanına ve linklere büyük bir bütçe ayırmanız anlamına gelir. Ayrıca site kuruluu için ödeyeceğiniz rakam, sitedeki makale sayısı ve sitenin bir senelik geliri göz önünde bulundurduğunuz zaman daha fazla bir bütçe ayırmanız gerekir. Üstelik ilk aylarda geiliri de olmayacağından şevkinizi kırabilir. Bu ise hazır para getiren bir site.
|
onayyt
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 16 |
Merhaba, satışınızı baltalamak gibi bir niyetim yok onu öncelikle belirteyim, şikayet ettiğin an yazımı editlerim. Yanlız şunu belirtmek isterimki Aylık ortalama 900 Tl adsense kazancını düşünürsek sitenin kendini amorti etmesi 900X50: 45.000 eder, yani 50 ay beklenilecekki yatırımın karşılığını alabilelelim. çok ciddi bi indirim düşünürseniz son istediğiniz fiyatı pm atın görüşelim.
|
swilen
|
dunyanıngizemleri
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 18 |
|
swilen
|
celebi
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 18 |
Merhaba @swilen;
Madem buraya bir site satış konusu açtınız, üstelik getiri/ fiyat oranına bakıldığında istediğiniz fiyat da konuyla ilgilenen bir profesyonelin verebileceğinden çok daha yüksek, hiç değilse konuya sitenin Adsense ve analytics istatistiklerini koysaydınız keşke.. Böylece konumuz çok daha şeffaf olurdu.. Hem de İnsanların sitenin potansiyeline dair bir fikri olurdu.. |
swilen