Satınaldıklarım - Tarihe göre sıralama
fatihd

Konu Sayısı: 2
Satınaldıklarım - Tarihe göre sıralama
7 yıl önce
Merhaba,

Tarihe göre sıralama kısmını ne zaman düzelteceksiniz. Yanlış sort ediyor. Datatables'daki tarih alanına göre sıralamayı yapabilirseniz, sitenin her yerinde kullanılan Datatables alanlarındaki tarihe göre sıralama şekillerini kullanabileceğiz.

Makale satınalıyorum, en son aldıklarımı listeleyeyim diyorum ama sıralamıyor. Makale aldıkça sayfa sayısı artıyor ve son satınaldıklarımızı bulmakta zorlanıyoruz.

Yazılım destek ve güncellemeleriniz malesef çok zayıf ve yavaş. Bu konuda hızlı reaksiyon almayı düşünüyor musunuz ?
Moderatör

Konu Sayısı: 20
7 yıl önce
Merhabalar,

kısa kısa işler şeklinde değilde tüm güncellemeleri toplu şekilde yapmayı düşündüğümüz için bu gibi istekleriniz bir süre bekleyebiliyor. Bunun gibi 10'na yakın düzeltmemiz olacak. Ayrıca aldıklarım kısmında gizle seçeneği mevcut kullandığınız makaleleri gizleyebilir yeni aldığınız makaleleri daha rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. En azından bu hafta sonuna kadar bu şekilde devam edebilirsiniz. Bu ve buna benzer güncellemeleri yazılımcımız tarafından önümüzde ki hafta sonu, yeni hayata geçirmeyi düşündüğümüz uygulamaları şubat ayında olacak şekilde planladık.

İlgi ve anlayışınız için şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

Saygılarımla,
fatihd

Konu Sayısı: 2
7 yıl önce
Geri dönüş için teşekkürler.
Gizle kısmından haberdar değildim, onu da öğrenmiş oldum.
Moderatör

Konu Sayısı: 20
7 yıl önce
Rica ederiz evet güzel düşünülmüş bir uygulama işinize yarayacaktır.

İyi çalışmalar dileriz.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
7 yıl önce
Tarihe göre sıralama sorunu çözülmüştür. İyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımla,
Bu mesaj iyimakale tarafından 28.01.2018 13:28:08 tarihinde değiştirildi.
Yanıt Yaz