MjBolubeyi
Konu Sayısı: 14 Mesaj Sayısı: 180 |
Makalelerimi net bir başlık altına gösterebilmek adına bu konuda yayınlayacağım.
Bu mesaj MjBolubeyi tarafından 13.10.2014 15:27:23 tarihinde değiştirildi. Başta teknoloji, bilişim, dizi-film ve bilgisayar olmak üzere sağlık, genel kültür, kişisel gelişim, grafik, motorlu taşıtlar, tarih, vücut geliştirme ve sağlığı, müzik, giyim, hobi ve benzeri konularda yazılar yazıyorum, istenirse her konuda araştırarak yazabileceğim gibi çok iyi anlamadığım bir konu varsa oda futbol ve spordur. Kısaca günlük hayatımı grafik tasarım, içerik yönetim sistemleri kurulum ve düzenleme, makale yazarlığı ve türevi/benzeri işlerden gelir elde ederek, kendimce grafikler yaparak ve bağlama çalarak geçiriyorum. İnsan ruhuna önem veren bir bozkır çocuğuyum. Ne kadar modern ve çağdaş olunursa olunsun öz kültürel değerleri korumak gerektiğini düşünür ve daha çok klasik bir insan olma yolunda uğraş gösteririm.. Makalelerim hakkında; -Sattıktan sonra işim bitmez, arkasında durmaya devam ederim. -Her makalem için resim ekliyorum fakat dilenirse tekrardan özgünleştirilmiş bir adet görsel gönderebilirim. -Makaledeki açıklama yetersiz gelirse satın almadan önce daha detaylı anlatım için özel mesaj atabilirsiniz. Satılık Makalelerim; (ekledikçe güncelleyeceğim) Bütün makaleler satılmıştır. |
MjBolubeyi
|
MjBolubeyi
|
celebi
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 18 |
|
MjBolubeyi
İyi yorumlarınız için çok sağ olun, o sizin iyiliğiniz. :) Sizde çok iyi, saygılı değer bilen bir müşterisiniz.
İki makale eklenmiştir. Hamilelik ve Cinsel Yaşam Gebelik Nezlesi Nedir? Ne Değildir? |
MjBolubeyi