yasmin86
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 186 |
Daha neler duyacağız bakalım. Site site gezip saçma sapan işler yapmaya vakit buluyorlar demek ki. Ben şahsen o kadar uğraşıp site sahiplerine mesaj atmakla ya da forumlarda bu benim demekle uğraşacak kadar çok vakit bulamıyorum. O kadar uğraşacağıma kendimi geliştirip daha iyi nasıl makale yazabilirim, yazılarım nasıl daha çok satılır, nasıl daha güzel hizmet veririm diye düşünürüm. Kim bunlar bilmiyorum ama boş insanlar, boş işlerle uğraşıyorlar demek...
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Arkadaşlar, dbul'un dediği gibi buradaki yazılar tüm haklarıyla satılıyor. Sitede yorum sistemi bulunuyor. dbul memnun kaldığı bütün herkes hakkında olumlu yorum yapan bir üyemiz. Eğer satılan makaleye referans iznini vermek isterse üyemiz, yayınladığı adresi yorum sistemine dahil ediyor ve sizin profilinizde görüntüleniyor. Bunun haricinde ne referans verebilirsiniz ne de yazılar üzerinde başka bir hak talep edebilirsiniz. Dediğimiz gibi yazıyı burada kredi karşılığı tüm haklarıyla satıyorsunuz. Eğer bu tarz davranışlar bize bildirilirse gerekli yaptırımı uygulayabiliriz.
|
nurgunak
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 27 |