Sayfa Yenilemekten Yoruldum
hyat

Konu Sayısı: 6
Sayfa Yenilemekten Yoruldum
7 yıl önce
Öncelikle herkese iyi çalışmalar ve bol kazançlar dilerim. 

Site içerisinde sitenin diğer üyeleri ile mesajlaştığımızda sayfayı sürekli yeniden yüklememiz gerekmekte. Aksi takdirde yeni gelen mesaj gözükmemektedir. Site yönetimi sistemi bu yönde geliştirse, sayfayı yeniden yüklemesek de mesaj geldiği anlaşılsa, siparişlerin eklendiği anlaşılsa, siparişlerin verildiği anlaşılsa vb. nasıl olur?

Şimdiden vereceğiniz değerli cevaplar için çok teşekkür ederim. Herkese  bol kazançlar dilerim...
hyat

7 yıl önce
Ne bir kullanıcı ne bir yönetici cevap vermiş, aile sıcaklığı kayboluyor mu ne :) :)  :)
Moderatör

Konu Sayısı: 20
7 yıl önce
Merhaba hyat,

yapılır tabi ki ama zamanla tabi ki şuan için başka öncelikler var. Ana öneri konumuz vardı o konunun altından iletebilir sin bunu da.

Bu arada sayfa yenilemek iyidir iyi :)
hyat

7 yıl önce
Size bu yüzden bayılıyorum hocam. Sayfa yenilemek iyidir evet. Yenileyelim o zaman :))))))))))
sultana34

Konu Sayısı: 3
7 yıl önce
Bana her mesaj geldiğinde zırt zırt mail geliyor anlıyorum :))) Yenileme gereği kalmıyor o sebepten sizin neden öyle acaba. Hem ne olacak yenilik güzel şey.

hyat

7 yıl önce
Mail bana  da geliyor fakat sistem üzerinden yenileme işlemi yerine neden maillere tabi kalalım ki. Zırt zırt maile mi bakalım?Yenilik güzel şey elbette. O zaman mesela yenilik yapılsın ve sizin hesabınız kapatılıp, içindeki bakiye bana aktarılsın. Eee ne olacak yenilik güzel şey :)))
hyat

7 yıl önce
Konu ile ilgili bir açıklama gelmedi diğer forumlardan açılan yenlik kısımlarına yazdım. Bu gerçekten büyük bir sorun.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
7 yıl önce
Moderatör gerekli cevabı vermiş, gerekli gördüğümüz kısımlara gerekli düzenlemeleri yapıyoruz zaten.

Bu konuyla ilgili de ilerleyen süreçlerde çalışmalarımız olacak tabi ki. Konuyu kilitliyorum bu gibi önerileri ana konu üzerinden yazabilirsiniz.

Saygılarımla, 

Yanıt Yaz