Seda Demir ile çalışan makaleciler!!!
keremdnc14

Konu Sayısı: 2
Seda Demir ile çalışan makaleciler!!!
10 yıl önce
Bunu buraya yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama bazı kişilerin emekleri ile oynanmasına göz yumamıyorum.Bazı arkadaşları bilinçlendirmek için bu konuyu açtım sizlerinde görüşlerinizi almak isterim. iyimakale.com sitesinin bu konu ile ilgili hiçbir olumsuz durumu söz konusu değildir. Biz makale yazan ve kendi görüş ve düşüncelerini kelimelere en iyi dökebilen insanlar olarak sitemiz aracılığı ile bazı satış işlemleri gerçekleştirdik. Fakat ben bir hata yapıp SEDA DEMİR adlı hanımefendinin özel olarak bana iş teklifini kabul ederek oldukça düşük bir miktarda bu hanımefendiye makaleler yazdım. Kendisi çoğu makale sitesinden zaten engellenmiş durumdadır. Bu hanımefendi kişilere makalelerini oldukça düşük bir miktar karşılığında yazdırıp para istendiği taktirde oyalayan bir insandır. Diğer arkadaşların da benim durumuma düşmesini istemediğim için böyle bir başlık açtım. Uzun bir süredir oyalayıp ödeme yapmama konusunda ısrarcıdır. Siz yüzde yüz özgün makale ve zamanında teslim ederek titiz bir çalışma yaparken karşılaştığımız bu manzara oldukça kötü bir durumdur. Yazımı okuyan herkese teşekkür ederim ve sizlerin de bu hanımefendi ile ve benzeri insanlar ile çalışmamanızı tavsiye ederim. İyi Günler. İyi çalışmalar...
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
Bu kişiyi sistemden uzaklaştırdık, çeşitli yan hesapları da sistemden uzun süredir uzaklaştırılmış durumdadır.

Ancak ne yazık ki bir çok yazar bu gibi işlerde çalışarak hem piyasada belirlenen minimum tutarın yarısına çalışıyor hem de ödemelerini alamıyorlar.

Lütfen eğer site haricinde çalışacak iseniz, ön ödemeli olarak çalışın.
müzeyyen

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
buna benzer bir mağduriyeti ben de yaşamıştım ve biraz dikkat etmesem kısa süre önce yine aynı hataya düşecektim. Bazı insanlar etik değerlerden hiç nasibini almamış. çözüm için ön ödemeli çalışma şart olmalı bence de.
esinn

Konu Sayısı: 9
10 yıl önce
bende o kişiyle çalışmıştım geçmiş dönemde ve önceki yönetime ilettiğim halde kendisine uzaklaştırma  uygulanmamıştı layığını bulmuş :)
Bu mesaj esinn tarafından 03.05.2015 00:27:42 tarihinde değiştirildi.
keremdnc14

10 yıl önce
Bu konuda iyimakale yoneticilerinin yaptirimlarini takdir ediyorum.Arkadaslar bende bu durumu yasadim sizlerin bu durumu yasamasini istemem insanlarin emegi bos yere harcanmamali...
ozgyksl

Konu Sayısı: 5
10 yıl önce
Bu tür işlemlerde site üzerinden çalışmak en mantıklısı. Biz yazarlardan çok az bir kesinti yapılıyor ama garanti ödeme için bu kesintilere değer.
Mlkmhmt

Konu Sayısı: 4
10 yıl önce
Seda Hanımla bende çalışmıştım. Ödeme aldım fakat değerinin altında yazdığım doğrudur o zamanlar. Bunuda bile isteye kabul ediyoruz sonuç olarak birşey diyemem yani.
argonunfatihi

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Çok şükür, sitemizden, yöneticilerimizden, bilindik yazarlarımızdan başkasına güvenmedim henüz. :)
keremdnc14

10 yıl önce
Ben sadece yasadigim olayi anlattim arkadaslar bilgilendirmek amaciyla bu konu basligini attim sonucta emegimizin karsiligini bir sekikde almamiz gerekiyor 3 ay oldu ben odememi alamadim alan arkadaslar sansliymis demekki :)
Yanıt Yaz