keremdnc14
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 9 |
Bunu buraya yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama bazı kişilerin emekleri ile oynanmasına göz yumamıyorum.Bazı arkadaşları bilinçlendirmek için bu konuyu açtım sizlerinde görüşlerinizi almak isterim. iyimakale.com sitesinin bu konu ile ilgili hiçbir olumsuz durumu söz konusu değildir. Biz makale yazan ve kendi görüş ve düşüncelerini kelimelere en iyi dökebilen insanlar olarak sitemiz aracılığı ile bazı satış işlemleri gerçekleştirdik. Fakat ben bir hata yapıp SEDA DEMİR adlı hanımefendinin özel olarak bana iş teklifini kabul ederek oldukça düşük bir miktarda bu hanımefendiye makaleler yazdım. Kendisi çoğu makale sitesinden zaten engellenmiş durumdadır. Bu hanımefendi kişilere makalelerini oldukça düşük bir miktar karşılığında yazdırıp para istendiği taktirde oyalayan bir insandır. Diğer arkadaşların da benim durumuma düşmesini istemediğim için böyle bir başlık açtım. Uzun bir süredir oyalayıp ödeme yapmama konusunda ısrarcıdır. Siz yüzde yüz özgün makale ve zamanında teslim ederek titiz bir çalışma yaparken karşılaştığımız bu manzara oldukça kötü bir durumdur. Yazımı okuyan herkese teşekkür ederim ve sizlerin de bu hanımefendi ile ve benzeri insanlar ile çalışmamanızı tavsiye ederim. İyi Günler. İyi çalışmalar...
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Bu kişiyi sistemden uzaklaştırdık, çeşitli yan hesapları da sistemden uzun süredir uzaklaştırılmış durumdadır.
Ancak ne yazık ki bir çok yazar bu gibi işlerde çalışarak hem piyasada belirlenen minimum tutarın yarısına çalışıyor hem de ödemelerini alamıyorlar. Lütfen eğer site haricinde çalışacak iseniz, ön ödemeli olarak çalışın. |
müzeyyen
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 40 |
|
esinn
Konu Sayısı: 9 Mesaj Sayısı: 25 |
|
keremdnc14
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 9 |
|
ozgyksl
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 22 |
|