MjBolubeyi
Konu Sayısı: 14 Mesaj Sayısı: 180 |
Arkadaşlar uzun süredir sitede yazı yazmıyordum daha doğrusu siteye de giremiyordum.
Sanırım site el değiştirmiş, yeni yöneticilerimize hayırlı uğurlu olsun. :) Eskiden muhabbetimiz olanlara, yeni yazar ve makale alıcısı arkadaşlarımıza da selamlar. :) Not: Forumları okudum ancak sistemde bariz bir farklılık göremedim, gözümden kaçan, son 2-3 ay içerisinde yapılan bir değişiklik ya da sistemde dikkat etmemiz gereken yeni bir durum var ise beni bilgilendirebilir misiniz? Teşekkürler. |
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Merhabalar,
Teşekkür ederiz, yeniden hoş geldiniz. Teknik anlamda hiçbir değişiklik olmadı. Sadece ufak birkaç değişiklik var; 100 kelimesi 1 TL altına çalışmak, çalışmayı/çalışılmasını talep etmek engellenmiştir. Bunun yanı sıra iyimakale ailesi artık sadece bireysel yazarların platformudur bundan dolayı kullanıcıların, sistem içerisinde kendisine oluşturduğu bir grup yazar ile hizmet verilmesi engellenmiştir. Her iki durumun aksinde de aile bireyi yazarlarımıza dezavantaj oluşturabilecek çeşitli durumlar ortaya çıkıyordu, bunların önüne geçmek için bu şekilde bazı iyileştirmeler yaptık. Lütfen herhangi bir arzunuzda/sorununuzda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz. Tekrar hoş geldiniz, bol kazançlar dileriz. |
MjBolubeyi
1 TL altında çalışmayı engellemek zaten mantıklı, sistem içerisinde grup çalışmayı engellemekte mantıklı çünkü grubu kuran ve siparişleri yöneten kişi komisyon aldığında ekstra bir komisyon zinciriyle yazarın kazancı daha da azalıyordu. Yani yenilikler için de ben teşekkür ediyorum. Hoş buldum. Tekrar hayırlı olsun. :)
|
yasmin86
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 186 |
|
MjBolubeyi
|
Mlkmhmt
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 85 |
|
celebi
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 18 |
Hoş geldiniz Gökhan Bey..
Siz gittiğiniz günden beri çeşitli konularda düzenli çalışacak yazar arkadaşlar arıyoruz. Uzunca bir zaman Birol Hocamızla çalıştık. Ancak o da elini eteğini çekti gibi.. Bir düğünden bahsetti sonra uğramadı.. Hasılı; Ekonomi-Finans-Bankacılık ve yatırım konularında düzenli çalışabilecek ve bu konuda altyapısı - bilgi ya da tecrübesi olan ve bildiklerini düzenli ve özgün bir şekilde aktarabilen arkadaşlarla düzenli şekilde çalışmak istiyoruz. Talipli arkadaşlardan ise kısa bir özgeçmiş ve mesaj bekliyoruz. Her zaman ki gibi işi ehline yaptırmayı ve işini iyi yapanı da ödüllendirmeyi seviyoruz. Çalışma Prensiplerimiz konusunda ise Referansımız Gökhan Bey'dir. Tekrar Hoşgeldiniz.. :) Hem hoşgeldin, hem de reklam yazısı oldu gibi.. ? |
MjBolubeyi
Aleyküm selam Mlkmhmt hocam :)
celebi Hocam çok teşekkür ederim, evet referans mektubu gibi olmuş yazınız :) Teşekkür ediyorum. Hoş bulduk, Fiziksel olarak iş hayatına atıldığım için makale işi hobi gibi olacak o yüzden düzenli çalışamayacağım, ancak düzenli çalıştığım makale alıcıları içerisinde en anlayışlı, en değer bilen kişi olduğunuzu da unutmadım. İşinin ehli yazar arkadaşlar sizinle gözü kapalı çalışabilir, ben de değer bildiğinizin garantisini veriyorum arkadaşlara. Bankacılık konusunda benimde ancak herkes kadar bilgim var, Birol bey bankacı olduğu için o konuda çok daha tecrübeliydi sanıyorum. Hayırlısı olsun. Yazı için tekrar teşekkür ediyorum :) |