SaidThat
Konu Sayısı: 16 Mesaj Sayısı: 107 |
|
hisliharikalarkumpanyası
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 2 |
Merhaba
SEO ile yazılan iyi bir makalede alt başlıklar mutlaka olmalıdır. Alt başlıkların merak uyandırıcı olması ise yazının okunabilirliğini artırır bence. Anahtar kelimeler mutlaka kullanılmalıdır. Ancak anahtar kelimelerin sayısı yazının uzunluğuna göre değişir. Aklıma gelen en önemli maddeler bunlardı. |
SaidThat
|
hisliharikalarkumpanyası
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 2 |
|
wonderkid
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
|
SaidThat
|
unutanolma
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 30 |
|
SaidThat
Zeynep hanım çok dikkat etmediğim ve gözden kaçırdığım bir konuya dikkat çekmiş. Öncelikle teşekkür etmek isterim.
Peki, ilk paragraf ve yazı başlığının bütünleşik olması gerçekten google tarafından çok önemseniyor mu? Makale başlığının ilk paragrafta ya da herhangi bir paragrafta geçmesinin seo konusunda farkı nedir? Örneğin alt başlıkların alt başlığa ait paragrafın ilk cümlesi olması da avantaj sağlar mı Zeynep Hanım? |
unutanolma
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 30 |
Evet ben öyle olmasına dikkat ediyorum. Kendim herhangi bir konuda arama yaptığımda önceden de dikkatimi çekiyordu. Sonra SEO ile ilgili araştırma yaptığımda işin püf noktalarından biri olduğunu öğrendim. Ayrıca düz metinden ziyade alt başlıklar ve maddeleştirme yöntemleri konunun çok daha kolay okunur olmasını sağlıyor. Konu müsaitse kesinlikle bu yöntemler kullanılmalı. |
SaidThat